Inici » Banyoles, Bescanó, Cassà de la Selva i altres localitats de Girona diuen adéu als seus difunts

Banyoles, Bescanó, Cassà de la Selva i altres localitats de Girona diuen adéu als seus difunts

by PREMIUM.CAT
una serie de fotografías de una mujer con diferentes expresiones faciales y peinados, todos diferentes, Didier Mouron, vfx, un retrato, arte generativo

BANYOLES

Ha deixat de viure als 88 anys Francisco Bahí Marcè. Estava casat amb Anna Maria Tarafa Viñas i vivia a Banyoles. El funeral tindrà lloc demà dissabte, a les 9 i mitja del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BESCANÓ

Ha mort als 88 anys Maria Pilar Puigdevall Espuña. Era esposa de Pedro Casadevall i tenia tres fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de l’Assumpta de Bescanó.

CASSÀ DE LA SELVA

Ha mort als 96 anys Alfons Teixidor Mitjà. Estava casat amb Salomé Abras Boadas i vivia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 i mitja de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

Ha mort als 87 anys Francisco Serrano Rubio. Estava casat amb Vicenta Muñoz Segura i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

Ha mort als 89 anys Miquel Fiol Lleonsí. Estava casat i tenia dos fills. Residia a Figueres. Serà incinerat avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

FORTIÀ

Ha mort als 89 anys Teresa Costa i Puntil. Era vídua de Xicu Viñolas i Sala i tenia un fill. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

Ha mort als 87 anys Lluís Xabadia Roura. Estava casat amb Antonia Morales Romero i vivia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

Ha mort als 71 anys Josefina Gahete Muñoz. Era vídua de Jesús Díaz González i vivia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tantori Mémora de Girona.

L’ESCALA

Ha mort als 91 anys Pepita Casanovas Armengol. Era soltera i vivia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

OLOT

Ha mort als 81 anys José Díaz Fernández. Era vidu de Mercè Planella Espuña i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL

Ha mort als 73 anys Teresa Ciscar Pedrero. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

Ha mort als 97 anys Rosa Forés Bosch. Era vídua d’Emili Comeras Casafont i vivia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PORTBOU

Ha mort als 69 anys Manuel Flores Sánchez. Tenia dos fills i vivia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

SALT

Ha mort als 92 anys Pere Oliveras Planella. Era vidu de Rosa Cullell Garangou i vivia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Ha mort als 95 anys Mercedes Nicolasa Dueso Gallen. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN DE PALAMÓS

Ha mort als 62 anys Joan Sanyes Corcoy. Estava casat amb Maria Glòria Costa Vilalta i vivia a Sant Joan de Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ULTRAMORT

Ha mort als 96 anys Anna Calmó Gatius. Era vídua de Francisco Davesa Grau i vivia a Ultramort. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Ultramort.

VILABLAREIX

Ha mort als 74 anys Josep Juandó Cornellà. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilablareix.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00