Inici » Dansa Generosa: El Grup Carrascal Contra el Càncer

Dansa Generosa: El Grup Carrascal Contra el Càncer

by PREMIUM.CAT
un grupo de personas paradas frente a un edificio sosteniendo un gran tablero a cuadros frente a ellos, Carlos Berlanga, ilm, una fotografía de stock, incoherentes

Una Col·laboració Vibrant

El Grup de Danses Carrascal d’Alcoi ha protagonitzat una iniciativa solidària, aportant gairebé 2.000 euros a Solc, l’Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer.

Aquesta generosa donació és el resultat de l’entusiasme dels integrants del poble, que van participar en l’assaig de la desfilada del Ban el passat 3 de gener, juntament amb els socis del grup de danses.

Participació Massiva per una Causa Noble

Prop de 200 persones, incloent membres del grup de danses i voluntaris, s’uniran en aquest esdeveniment solidari. La presidenta del Grup de Danses, Juana Plaza, acompanyada de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el regidor Raül Llopis, han lliurat la quantitat recaptada a la presidenta de Solc, María José Grau.

Un Gest Amb Història

En 2013, el Grup Carrascal va prendre la decisió de fixar un preu d’inscripció per aquells que volguessin unir-se al Ban Reial com a membres del poble. Aquesta contribució, exempta per als més joves, representa l’aportació d’aquells participants i del grup mateix.

En resum, aquest acte solidari demostra la continuada dedicació del Grup de Danses Carrascal en la lluita contra el càncer, teixint vincles de suport i esperança en la comunitat d’Alcoi.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00