Inici » Els beneficis de consumir piña a les nits

Els beneficis de consumir piña a les nits

by premium.cat
una mujer vestida de látex amarillo posa junto a una piña sobre una mesa con las piernas cruzadas y la mano en las caderas, Fei Danxu, amarillo, un retrato de personaje, de estilo

Una fruita refrescant i versàtil

La piña és una fruita que es consumeix especialment freda i, tot i que sovint s’utilitza com a postres, té una gran versatilitat en diferents plats.

La piña és una fruita amb un aroma distintiu i un sabor agre-dolç, originària de Brasil. Està classificada com a ‘Ananas comosus’ i el seu nom significa “fruita excel·lent”.

Aquesta fruita es consumeix especialment freda i, tot i que sovint s’utilitza com a postres, té una gran versatilitat en diferents plats com ara amanides, vinagretes, sucs i fins i tot en la famosa pizza amb piña.

Beneficis per a la salut

Des de ‘Saber viure’, l’han recomanat en diverses ocasions per combatre problemes digestius. Aquesta fruita té un efecte diürètic que ajuda a reduir edemes causats per retenció de líquids. A més, la piña afavoreix l’eliminació de toxines i també és una gran aliada per a la pèrdua de pes.

La piña conté múltiples nutrients beneficiosos per a la regulació del metabolisme, sobretot gràcies a una enzima coneguda com a bromelina. L’ananà també conté iode, un mineral necessari per a la glàndula tiroide i el cervell. D’altra banda, també aporta vitamina C, una vitamina que lluita contra els agents externs que danyen el teixit cel·lular.

Precaucions a tenir en compte

No obstant això, cal ser prudent amb el consum de piña a les nits per a aquells que pateixen el conegut síndrome de l’intestí irritable o acidesa estomacal.

Conclusió

En resum, la piña és una fruita refrescant i versàtil que pot ser una excel·lent opció per als menjars i postres. Amb els seus beneficis per a la salut, és una bona elecció per combatre problemes digestius i ajudar en la pèrdua de pes. No obstant això, cal tenir precaució amb el seu consum a les nits, especialment per a aquells amb problemes gastrointestinals. Inclou-la en la teva dieta amb moderació i gaudeix dels seus saborosos beneficis.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00