Inici » Experiencia culinaria en Sant Pol de Mar: Cuina Sant Pau

Experiencia culinaria en Sant Pol de Mar: Cuina Sant Pau

by PREMIUM.CAT
un restaurant amb taules i cadires i un prestatge de vi al fons amb finestres i un prestatge per a llibres al mig, Enguerrand Quarton, archdiari, una representació digital, romànic

Una fusió única de tradició i innovació

Ubicat a l’encantador Sant Pol de Mar, Cuina Sant Pau és molt més que un restaurant; és una experiència culinària que fusiona la tradició mediterrània amb tocs tropicals brasilers. Sota el lideratge de Raül Balam Ruscalleda i Murilo Rodrigues Alves, aquest establiment celebra la frescor dels productes locals i de temporada, oferint una proposta gastronòmica única que reflecteix les arrels dels xefs.

Una proposta culinària innovadora

La filosofia culinària de Cuina Sant Pau se centra en la integració de tècniques contemporànies amb la tradició culinària local del Maresme i els elements tropicals brasilers. El menú, dissenyat per compartir, promou una experiència culinària interactiva i social, allunyant-se de les formalitats de l’alta cuina tradicional sense comprometre la qualitat i la creativitat als plats.

Un viatge gastronòmic únic

Els plats més destacats de Cuina Sant Pau són una expressió de la història culinària dels xefs. Des de les croquetes i els canelons, que rendeixen homenatge a la tradició familiar, fins al ceviche i el tataki de tonyina, que reflecteixen la influència mundial i local dels productes del Maresme. A més, la presència de plats com la moqueca i el quindim és un tribut directe als orígens brasilers de Murilo, creant una experiència culinària que va més enllà de simplement satisfer el paladar.

Un llegat reinterpretat

Cuina Sant Pau és un testimoni de com la cuina pot ser un pont entre cultures i generacions. Raül Balam Ruscalleda i Murilo Rodrigues Alves continuen i reinterpreten el llegat de Carme Ruscalleda, combinant els seus orígens culinaris de manera única per oferir una proposta gastronòmica rellevant i emocionant per als comensals.

Plats icònics i delícies culinàries

Entre els plats més icònics hi ha el tataki de tonyina Balfegó, que es presenta amb ketchup de maduixa, tomàquets i gelat de maduixa, retent homenatge als productes locals. A més, el rap amb suc a la brasilera i l’amanida capresse són exemples de la fusió única de sabors que ofereix Cuina Sant Pau, tancant una experiència culinària excepcional.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00