Restaurant La Bonaigua: una combinació infal·lible
El cuiner Víctor Pardo va deixar el futbol fa un temps i va prendre el relleu del restaurant La Bonaigua, un negoci familiar que ha crescut amb solidesa des d’un menú de 625 pessetes fins a un restaurant de renom. El plat estrella del restaurant és la llagosta amb ous i patates fregides, una combinació deliciosa que captiva els comensals. A més de la seva excel·lent cuina, La Bonaigua ofereix reservats de gran qualitat i un tracte suprem als seus clients.
La història del restaurant
El restaurant La Bonaigua té una història familiar que es remunta a molts anys enrere. Els pares de Víctor Pardo, Sònia Serrano i David Pardo, i els seus avis, Inma Grau i Paco Serrano, van començar amb un petit bar a l’ateneu de Sant Just Desvern. Després de molts anys treballant en el sector de la restauració, van decidir obrir un restaurant propi a la Carretera Reial. Aquesta decisió va ser tot un encert i el restaurant ha prosperat des de llavors.
La cuina de La Bonaigua
La cuina de La Bonaigua és coneguda per la seva precisió i la qualitat dels seus productes. El cuiner Víctor Pardo ha incorporat les seves pròpies idees a la carta, triant els millors productes com la gamba de Palamós o l’escamarlà de la Barceloneta. El plat estrella del restaurant, la llagosta amb ous i patates fregides, és una combinació infal·lible que captiva els paladars dels comensals.
L’èxit de La Bonaigua
La Bonaigua ha aconseguit l’èxit gràcies a la seva cuina de qualitat, els seus reservats excel·lents i el tracte suprem als clients. El restaurant ha experimentat un creixement constant des que Víctor Pardo va prendre el relleu. A més, La Bonaigua ha millorat la seva carta de vins, oferint una selecció clàssica i interessant de vins de la Borgonya i d’Itàlia.
Conclusió
La Bonaigua és un restaurant familiar amb una llarga història i una reputació excel·lent. El seu plat estrella, la llagosta amb ous i patates fregides, és una combinació deliciosa que captiva els comensals. Amb una cuina precisa, productes de qualitat i un tracte suprem als clients, La Bonaigua és una opció perfecta per a un diumenge especial.