Inici » Serveis funeraris per al divendres 26 de gener del 2024

Serveis funeraris per al divendres 26 de gener del 2024

by PREMIUM.CAT
una mesa con flores y velas y fotografías con velas y flores sobre la mesa y una fotografía de dos mujeres, Carol Bove, imagen promocional, una naturaleza muerta, arte en serie

AVINYÓ

Ha deixat de viure a la seva edat de 90 anys CARMEN PERAIRE SUNYER. El seu funeral es celebrarà avui a les 11 i mitja del matí a l’església Sant Joan d’Avinyó.

CARDONA

LLUÍS SORRIBES GARRIGA ha fallegut als seus 94 anys. La seva cerimònia tindrà lloc aquesta tarda a les 4 a la parròquia de Cardona.

MANRESA

Ha perdut la vida a la seva edat de 89 anys RAMON VILA SERAROLS. El seu servei funerari es farà aquest matí a les 10 a la Sala Montserrat del tanatori Àltima-Fontanova.

JOSEFA MARIANO GUI ha mort als seus 78 anys. El seu comiat es farà avui, a les 12 del migdia a la Sala Montserrat del tanatori Àltima-Fontanova.

JOSEP MARIA SALÓ ORFILA ha traspassat als seus 77 anys. El seu homenatge es farà avui a les 11 al Nou Tanatori Manresa de Mémora.

SALLENT

MIGUEL NOGUERAS TAPIA ha expirat als seus 83 anys. El seu record es farà aquesta tarda a 2/4 de 5 a la parròquia de Santa Maria de Sallent.

SANT JOAN DE VILATORRADA

Ha acabat la seva vida a la seva edat de 64 anys ISABEL SOLÉ TORRA. El seu enterrament es farà aquesta tarda a les 5 al Nou Tanatori Manresa de Mémora.

SANT SALVADOR DE GUARDIOLA

PILAR SABIO CASTILLO ha sucumbit als seus 93 anys. El seu sepeli es farà aquest matí a les 11 a la Sala Montserrat del tanatori Àltima-Fontanova.

SANTPEDOR

ELISA SOMOLINOS LLORENTE ha esdevingut difunta als seus 87 anys. El seu adéu es farà aquest matí a les 10 a la parròquia de Sant Pere.

AVIÀ

Ha passat a millor vida a la seva edat de 88 anys LOURDES PUJOLS CAROL. La seva despedida es farà aquesta tarda a les 4 a la parròquia d’Avià.

LA RODONELLA

JOSEP CALDERÉ COMELLAS ha exhaurit la seva vida als seus 65 anys. La seva vetlla es farà aquesta tarda a les 4 a la parròquia de La Rodonella.

VALLBONA D’ANOIA

NÚRIA MARTÍ FARRÉS ha extingit la seva vida als seus 89 anys. La seva ofrena es farà aquesta tarda a les 4 a la parròquia de Vallbona d’Anoia.

LA SEU D’URGELL

JOSEP FANÉS FANÉS ha acabat la seva existència als seus 63 anys. El seu funeral es farà aquesta tarda a les 4 a la sala de cerimònies del tanatori Les Magnòlies de la Seu.

ALFONSA GARCÍA MARTÍNEZ ha tancat els seus ulls als seus 90 anys. La seva missa es farà aquest matí a les 11 a l’església de Santa Magdalena de la Seu.

Les dades de defuncions i serveis funeraris s’obtenen de les empreses del sector, i no ens fem càrrec dels errors que les companyies puguin cometre en transmetre noms o dates.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00