Inici » Consells per Empacar de Forma Eficient a les teves Vacances

Consells per Empacar de Forma Eficient a les teves Vacances

by PREMIUM.CAT
una maleta amb roba i un barret a sobre i un barret a sobre i una bossa blava, Claire Dalby, espai liminal, una foto d'estoc, postminimalisme

Planificació

Abans de començar a empacar, és important planificar amb anticipació. Fes una llista de tot allò que realment necessitaràs durant les teves vacances. Quan tinguis la llista, col·loca tots els elements en una superfície plana perquè puguis veure’ls clarament. A mesura que vagis col·locant cada peça o accessori a la maleta, ratlla’l de la llista.

Roba enrotllada o envasada al buit

En lloc de doblegar la roba, considera enrotllar-la. D’aquesta manera, ocuparà menys espai i podràs aprofitar millor l’espai a la maleta. Si tens peces que no es poden enrotllar, com jaquetes o americanes, deixa-les per al final i col·loca-les a sobre de la resta de la roba. Una altra opció és fer servir bosses especials per envasar al buit la roba. Això et permetrà portar peces més grans, com vestits o abrics, sense ocupar gaire espai. Tot i això, recorda que en treure la roba d’aquestes bosses, és possible que necessitis planxar-la.

Compra Roba al teu Destí

Una opció interessant és comprar roba a la teva destinació. D’aquesta manera, pots viatjar només amb allò essencial i portar una maleta més petita. Fins i tot pots incloure una bossa esportiva o una maleta més petita dins del teu equipatge principal. A la tornada, és possible que hagis de facturar si has comprat moltes coses, però almenys no t’has de preocupar de portar massa equipatge des del principi.

Recordeu que empacar de forma eficient us ajudarà a estalviar espai, evitar facturar maletes addicionals i mantenir el vostre pressupost sota control. Segueix aquests consells i gaudeix de les teves vacances sense preocupacions.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00