Inici » Detective Minerva Case: Un Joc de Deducció Futurista

Detective Minerva Case: Un Joc de Deducció Futurista

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit de peu en una habitació amb un televisor a la paret i una cita a la paret, Edward George Handel Lucas, behance hd, un pòster, estil tipogràfic internacional

Una Aventura de Deducció en un Futur Pròxim

L’estudi català K148 Game Studio ha llançat ‘Detective Minerva Case’, un joc de deducció en un ambient futurista que transporta els jugadors a l’any 2068. En aquesta història, els jugadors es posen a la pell d’un detectiu que ha de resoldre un crim relacionat amb una empresa especialitzada en la creació d’una Intel·ligència Artificial (IA). El joc està disponible a la plataforma de videojocs Steam i també per a Play Station 5, amb una futura disponibilitat per a Xbox. Els jugadors poden gaudir de l’experiència en anglès o castellà, oferint una gamma de possibilitats per als entusiastes dels jocs de deducció.

Un Món de Tecnologia i Intriga

La trama de ‘Detective Minerva Case’ es desenvolupa al voltant de Luna Corps, una empresa que està a punt de revolucionar el món amb la seva nova creació d’IA. El jugador es troba enmig d’una investigació després de rebre la trucada per investigar l’assassinat d’un hacker. A mesura que avança la història, el detectiu s’enfronta a un cas complex amb proves disperses en sis escenaris diferents, desafiant la seva habilitat de deducció i resolució de misteris.

Sobre K148 Game Studio

K148 Game Studio és un petit estudi de desenvolupament de videojocs amb seu a Barcelona. Especialitzat en jocs de tipus puzzle i de deducció social, l’estudi ha creat títols com ‘Finis’, ‘Tempus’ i ‘After you’. Amb un enfocament en propostes concises i petites històries, l’estudi ofereix una experiència única per als amants dels jocs de deducció.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00