Inici » Els Mestres Desconeguts de la Indústria

Els Mestres Desconeguts de la Indústria

by premium.cat
un hombre con traje mira el motor de un avión en un hangar con un hombre con traje, Beeple, ue 5, un rompecabezas, retrofuturismo

Introducció

En aquest article, descobrirem els mestres ocults de la indústria, aquells fabricants que juguen un paper fonamental en l’activitat productiva de les empreses industrials. Explorarem una de les empreses més destacades d’aquest sector i coneixerem les seves activitats a través del seu director general i d’un dels seus clients principals.

Hoffmann Group: Un Fabricant de Referència

Hoffmann Group és una empresa alemanya amb més de 100 anys d’experiència en la facilitació de processos de fabricació, manteniment i operacions industrials. Amb un catàleg de més de 500.000 productes i un centre logístic d’equips industrials líder a Europa, la LogisticCity, Hoffmann Group és un proveïdor preferent en sectors com l’automoció, l’enginyeria mecànica, l’energia i l’aeroespacial.

Dades Bàsiques de Hoffmann Group

Hoffmann Group compta amb més de 4.000 empleats i més de 135.000 clients a més de 50 països. La seva facturació el 2023 va superar els 1.500 milions d’euros. A més dels sectors mencionats, l’empresa treballa amb una gran varietat de petites i mitjanes empreses (PIMES) de diferents àmbits.

Assessorament Expert i Suport Logístic

Hoffmann Group destaca pel seu assessorament expert i suport logístic. Amb més de 1.400 tècnics especialitzats, l’empresa ofereix assessorament en mecanitzat, disseny de llocs de treball, prevenció de riscos laborals, metrologia, eBusiness i automatització. Aquesta àmplia gamma de serveis permet als clients obtenir tot allò que necessiten d’un únic proveïdor.

El Catàleg de Hoffmann Group

El catàleg de Hoffmann Group és considerat com l’enciclopèdia de les eines i equips per a la indústria. Amb més de 55.000 productes de la marca Garant i més de 17.000 productes de la marca Holex, el catàleg ofereix una àmplia selecció d’eines de qualitat superior amb garantia de 10 anys. Tant en format imprès com digital, el catàleg és una guia de consulta imprescindible per als professionals.

Tendències en Eines i Estris Industrials

Algunes de les últimes tendències en eines i estris industrials són l’automatització i la fabricació additiva. L’automatització permet reduir costos i augmentar la productivitat, mentre que la fabricació additiva, com l’ús d’impressores 3D, ofereix avantatges com la reducció de l’estoc de recanvis i la flexibilitat en la producció de components. Hoffmann Group ja compta amb un centre de competència d’impressió 3D per explorar les possibilitats d’aquesta tecnologia.

Sostenibilitat en la Indústria

La sostenibilitat és un dels pilars estratègics de Hoffmann Group. L’empresa implementa millores constants per reduir el consum de CO2 i minimitzar l’impacte ambiental. A més, ofereix productes i solucions innovadors per ajudar altres empreses a ser més sostenibles. Un exemple és la línia de productes Garant GreenPlus, que ofereix eines respectuoses amb el medi ambient i segures per a la salut.

La IA i l’Automatització en la Indústria

La IA i l’automatització tenen un paper cada vegada més important en la indústria manufacturera. L’automatització de processos, l’anàlisi de dades, la millora de la seguretat i l’optimització de processos són alguns dels usos més comuns de la IA en aquest sector. Segons un estudi, el 36% de les empreses espanyoles ja han adoptat tecnologies d’IA, i es preveu que aquesta adopció pugui aportar 55.000 milions d’euros al valor afegit brut d’Espanya el 2030.

La Perspectiva del Client

Narcís Puigdemont, CEO de Tecma Aluminium, destaca la reputació, la qualitat i la varietat del catàleg d’eines de Hoffmann Group com a factors clau per triar aquest proveïdor. També valora el suport tècnic i l’atenció al client de l’empresa. Tecma Aluminium sol demanar freses de mecanitzat, broques, mascles i altres eines especialitzades de Hoffmann Group per garantir els millors estàndards en la seva activitat de mecanització d’alumini d’alta precisió.

Conclusion

Els mestres ocults de la indústria, com Hoffmann Group, juguen un paper fonamental en l’activitat productiva de les empreses industrials. Amb la seva àmplia gamma de productes, assessorament expert i suport logístic, aquest fabricant alemany és un referent en sectors com l’automoció, l’enginyeria mecànica, l’energia i l’aeroespacial. Hoffmann Group destaca per la seva aposta per la sostenibilitat i la seva adaptació a les últimes tendències en eines i estris industrials, com la fabricació additiva i la IA. Amb un catàleg reconegut com l’enciclopèdia de les eines i equips per a la indústria, Hoffmann Group és un proveïdor preferent per a empreses com Tecma Aluminium, que valoren la seva reputació, qualitat i suport tècnic.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00