Inici » Guardons ‘Premis DonaTIC 2024’: 70 candidatures i noves categories

Guardons ‘Premis DonaTIC 2024’: 70 candidatures i noves categories

by PREMIUM.CAT
un grup de persones juntes sostenint plaques i posant per a una foto amb una pantalla al darrere que diu: Florence Engelbach, premi, una foto d'estoc, incoherents

Reconeixement i Referents

Un total de 70 candidatures competiran en la desena edició dels guardons ‘Premis DonaTIC’, que busquen reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies i les disciplines CTEHM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Humanitats i Matemàtiques). Aquests guardons també tenen com a objectiu proporcionar referents femenins contemporanis en aquests àmbits a infants i joves. Des de la seva primera edició el 2015, s’han presentat un total de 777 candidatures, consolidant aquests guardons com a referents en el reconeixement i la divulgació del paper i el talent de les dones en l’àmbit tecnològic i digital.

Categories Ampliades

Els ‘Premis DonaTIC 2024’ es divideixen en 8 categories agrupades en tres àmbits: el professional, l’acadèmic i de revelació, i el de divulgació i iniciatives referents. En aquesta edició, el nombre de guardons ha augmentat de 10 a 12, ja que la categoria Estudiant TIC passa a tenir 4 subcategories, en comptes de les 2 que tenia fins ara. Destaca el nombre d’aspirants al Premi DonaTIC Divulgadora, amb 16 candidatures, la xifra més alta d’aspirants en aquesta categoria.

Distribució de Candidatures

Les 70 candidatures presentades durant el període de convocatòria es distribueixen en àmbits professional, acadèmic i de divulgació i iniciatives referents. Destaquen les 16 candidatures a la categoria Divulgadora i les 12 a la categoria Iniciatives referents. En l’àmbit professional, hi ha 8 candidatures a Emprenedora, 5 a Empresària i 4 a Professional. En l’àmbit acadèmic i de revelació, hi ha 6 candidatures a Acadèmica/Investigadora, 7 a Revelació i 12 a Estudiant TIC.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00