Inici » Les noves tecnologies que milloraran l’experiència dels turistes a l’estat espanyol

Les noves tecnologies que milloraran l’experiència dels turistes a l’estat espanyol

by PREMIUM.CAT
una platja amb un munt d'edificis a la vora i una posta de sol al fons amb unes quantes persones passejant per la platja, El Greco, vista panoràmica, una foto de tilt shift, regionalisme

El turisme a l’estat espanyol

Les vacances d’estiu són un moment esperat per a moltes persones. A l’estat espanyol, el turisme és un sector important que contribueix a l’economia. Cada temporada d’estiu, el nombre de turistes que visiten el país augmenta, i el 2023 no va ser una excepció. Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), l’arribada de 85,3 milions de turistes va situar l’estat espanyol com el segon país més visitat del món.

Les noves tecnologies al servei del turisme

Segons Softtek, una companyia tecnològica, la integració de les noves tecnologies pot millorar encara més l’experiència dels turistes. La intel·ligència artificial és una d’aquestes tecnologies que pot optimitzar la gestió del temps dels turistes, suggerint rutes eficients i agilitzant processos com la facturació en hotels o la reserva de restaurants. A més, la intel·ligència artificial generativa permet crear simulacions per al personal de l’hotel i adaptar els dissenys interiors a les preferències dels clients.

Una altra tecnologia que pot millorar l’experiència dels turistes és l’automatització robòtica de processos (RPA). Aquesta tecnologia permet als hotels reduir costos i proporcionar una atenció hiperpersonalitzada als clients.

Els bots i l’aprenentatge automàtic (Machine Learning) poden proporcionar informació instantània als viatgers i realitzar recomanacions personalitzades basades en les seves preferències i comportaments passats.

La realitat augmentada (RA) i la realitat virtual (VR) també tenen un gran potencial per transformar la interacció entre els clients i els hotels. La RA permet superposar elements digitals sobre el món real, oferint una experiència interactiva als usuaris. D’altra banda, la VR crea entorns 3D immersius que permeten als usuaris experimentar llocs i situacions de manera virtual.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00