Inici » Desinfestació a la Casa dels Monstres: Una Invasió de Corcs Desafia els Gegants

Desinfestació a la Casa dels Monstres: Una Invasió de Corcs Desafia els Gegants

by premium.cat
un montón de bolas de madera sobre una mesa con un fondo marrón y un fondo blanco con un borde negro, Cornelia Parker, fotografía detallada del producto, renderizado 3D, mingei

Una Troballa Inesperada

En una recent revisió de rutina, s’ha descobert una invasió de corcs a la Casa dels Monstres, el lloc del carrer de Sant Llorenç dedicat a l’emmagatzematge i exhibició del patrimoni festiu de Solsona.

Aquesta plaga ha posat en perill les majestuoses bigues que sostenen la sala on es presenten els gegants, generant preocupació entre els Geganters de Solsona i l’Ajuntament.

Accions Ràpides i Decidides

Per abordar aquesta situació, s’ha contractat els serveis de Bio Juneda, una empresa especialitzada en el control de plagues. Aquest dimecres, l’equip de Bio Juneda ha arribat a Solsona per dur a terme una desinfestació detallada.

El procés implica perforar les bigues de fusta cada vint centímetres i aplicar un insecticida per eliminar els corcs. Les zones més afectades són les propers a la porta d’entrada, segons els tècnics de Bio Juneda.

Sostenibilitat a Llarga Durada

Els experts asseguren que, tot i que aquesta acció proporcionarà una solució temporal, no existeixen solucions definitives i serà necessari monitorar regularment per prevenir futures invasions de plagues. A més, adverteixen que aquestes situacions són comunes en edificis antics, especialment als nuclis històrics de pobles i ciutats.

Gegants Temporalment Desplaçats

Per facilitar el treball dels tècnics, els Gegants han estat traslladats temporalment a la Catedral de Solsona aquesta setmana. S’estima que aquest cap de setmana retornaran a la Casa dels Monstres un cop completada la desinfestació.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00