Inici » Dulceida i Alba Paul revelen el nom de la seva filla inspirat en ‘Juego de Tronos’

Dulceida i Alba Paul revelen el nom de la seva filla inspirat en ‘Juego de Tronos’

by PREMIUM.CAT
un home i una dona posant per a una fotografia davant d'un jardí amb flors i arbres al fons, De Hirsh Margules, imatge promocional, fotocòpia, premsa privada

La parella d’influencers comparteix el nom de la filla

Dulceida i Alba Paul, reconegudes influencers, han revelat el nom que posaran a la seva filla. Després de més de 10 anys de relació, la parella va anunciar a l’abril que estaven esperant el primer fill en comú. Ara han compartit amb els seus seguidors el nom que han triat per a la petita.

En un emotiu vídeo en blanc i negre, Dulceida mostra el seu budell d’embarassada mentre Alba Paul l’omple de petons. Al missatge, totes dues escriuen: ‘Ja tenim nom per al nadó’. La parella ha decidit trucar a la seva filla Aria, en honor a un dels personatges més icònics de la sèrie ‘Juego de Tronos’. Ària és un símbol d’apoderament femení i representa la força i la valentia de les dones.

Reaccions a l’elecció del nom

La publicació en xarxes socials de Dulceida i Alba Paul revelant el nom de la seva filla ha generat nombrosos missatges de suport i afecte per part dels seus seguidors. Molts han elogiat l’elecció del nom i han expressat la seva emoció per aquesta nova etapa a la vida de la parella.

Un amor que transcendeix les crítiques

Dulceida s’ha hagut d’enfrontar a crítiques homòfobes a causa del seu embaràs, però ha sabut mantenir-se fort i defensar el seu amor. En una publicació anterior, la influencer va expressar la seva indignació davant dels comentaris negatius i va preguntar: ‘Us molesta l’amor?’. La seva valentia i determinació han estat admirades pels seus seguidors, que l’han recolzada en tot moment.

Una relació plena d’alts i baixos

La relació de Dulceida i Alba Paul ha passat per diferents etapes durant més d’una dècada. Han experimentat moments de felicitat, com el seu mediàtic casament, així com moments difícils que van portar a la seva ruptura. Tot i això, han demostrat que l’amor veritable pot superar qualsevol obstacle i han aconseguit una aplaudida reconciliació. Ara estan emocionats per l’arribada de la seva filla i estan preparats per embarcar-se en aquesta nova aventura juntes.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00