Inici » El Cantant i Influencer que Organitzava Matrimonis Falsos a Catalunya

El Cantant i Influencer que Organitzava Matrimonis Falsos a Catalunya

by PREMIUM.CAT
un home vestit amb un micròfon a la mà i mirant la càmera amb una mirada seriosa a la cara, Abdullah Gërguri, imatge promocional, un holograma, hurufiyya

Una Doble Vida

Un artista de música tradicional marroquina, Redouane Tounzi, ha estat descobert organitzant matrimonis fraudulents entre immigrants irregulars i espanyols joves a Catalunya. Tot i la seva aparença com a cantant i influencer, es dedicava a trampejar parelles de fet, cobrant grans sumes de diners a canvi d’unir-se a immigrants irregulars.

Aprofitament de Popularitat

Tounzi, conegut com a ‘Cheb Redouane’ a Youtube, utilitzava la seva popularitat a la comunitat marroquina a Catalunya per atraure més clients a la seva xarxa de matrimonis fraudulents. Aprofitava les seves actuacions musicals i la seva presència a xarxes socials per captar immigrants irregulars i espanyols amb dificultats econòmiques que estiguessin disposats a participar en el frau.

Estil de Vida Discret

Tot i la seva activitat il·legal, Tounzi feia una vida discreta en un pis a Figueres al costat de la seva nòvia. Aparentment, gaudien d’una vida luxosa sense feina coneguda, adquirint constantment cotxes d’alta gamma, com BMW, i freqüentant locals nocturns.

Operació Triangle

Després d’una investigació de vuit mesos, la Policia Nacional va detenir Tounzi, la seva nòvia i nou persones més en l’operació Triangle. S’estima que l’organització va aconseguir inscriure fraudulentament almenys 77 parelles joves a diferents registres de Catalunya, obtenint més d’un milió d’euros per les activitats il·legals.

Innovació al Frau

La trama de Tounzi es va destacar per la seva innovació, ja que tenia una xarxa de clients marroquins fora d’Espanya, a França i Bèlgica. Facilitava la regularització d’immigrants a Espanya mitjançant parelles de fet amb espanyols i dificultava la detecció del frau.

Mode de funcionament

L’organització s’encarregava de tot el procés, des del trasllat dels immigrants fins a Catalunya, l’allotjament en pisos de seguretat fins a acompanyar-los als tràmits legals. Els immigrants pagaven grans sumes de diners per aquest servei il·legal.

Conseqüències Legals

Després de la seva detenció, Tounzi va ser posat en llibertat, encara que ell i els altres arrestats enfronten càrrecs per pertinença a grup criminal, afavoriment de la immigració il·legal i falsedat documental. La justícia determinarà si va amassar una fortuna orquestrant matrimonis falsos.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00