Inici » El Cruïlla: Un Festival Musical Únic al seu Gènere

El Cruïlla: Un Festival Musical Únic al seu Gènere

by PREMIUM.CAT
un home de peu davant d'una multitud de gent a la nit amb un paraigua a la mà i un cartell que diu cruneo, Cedric Seaut (Keos Masons), imatge promocional, un pòster, neogeo

Una Experiència Musical Inigualable

Demà començarà una nova edició del reconegut festival Cruïlla, un esdeveniment que s’ha consolidat com una de les cites més destacades al nostre calendari de festivals musicals a l’aire lliure. Durant quatre dies, de dimecres a dissabte, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una proposta eclèctica i transversal que promet una experiència musical única.

Diversitat Musical

El festival oferirà una varietat de gèneres musicals, des de la música urbana fins a la música de guitarres a totes les seves expressions. La nit inaugural estarà dedicada a la música urbana, amb la participació de destacats artistes com Trueno de Argentina i 31 Fam de Catalunya. Els dies divendres i dissabte estaran plens d’actuacions estimulants, des del pop punk d’Avril Lavigne fins als clàssics del grunge amb Smashing Pumpkins, The Kooks, Kasabian, Amaral i Oques Grasses. Dissabte, el festival oferirà una pausa al soroll d’amplificadors amb els himnes techno pop de Pet Shop Boys.

Ritmes Llatins i Jazz Afro-Cubano

Dijous, el festival presentarà una jornada dedicada als ritmes llatins, amb la participació d’artistes com Óscar D’Leon, Olga Tañón i el conegut Chucho Valdés, una eminència del jazz afrocubà. Aquest darrer, fundador d’Irakeke, grup icònic que celebra 50 anys de la seva formació, oferirà una actuació acompanyat del quartet habitual, incloent-hi el seu fill Julián Valdés.

El Llegat Musical de Chucho Valdés

Chucho Valdés, criat en una casa on la llegendària Celia Cruz era una figura propera, ha deixat una empremta inesborrable a la música. Amb set premis Grammy i sis premis Grammy Llatí, la seva trajectòria artística és un testimoniatge del seu talent i dedicació. La seva influència en la música cubana i la seva habilitat per fusionar-la amb el jazz han marcat un camí únic a la indústria musical.

Reflexions sobre la Música Actual

En ser preguntat sobre la seva opinió sobre gèneres musicals més populars entre els joves, com el trap i el reguetón, Valdés va preferir no opinar, destacant que pertany a una altra generació. Va reconèixer que, en la seva joventut, també gaudia de la música que era criticada a la seva època, mostrant així respecte per l’evolució musical al llarg de les generacions.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00