Inici » El secret revelat de Naomi Campbell: com va aconseguir ser mare després dels 50 anys

El secret revelat de Naomi Campbell: com va aconseguir ser mare després dels 50 anys

by PREMIUM.CAT
una dona amb un vestit blau i arracades posant per a una foto davant d'una paret amb una lletra gran, Chinwe Chukwuogo-Roy, trets facials simètrics, una escultura de bronze, premsa privada

Naomi Campbell i la seva Experiència amb la Gestació Subrogada

La reconeguda supermodel britànica, Naomi Campbell, ha compartit recentment detalls sobre la seva experiència com a mare. Tot i haver mantingut en secret la manera com va complir el seu desig de ser mare després dels 50 anys, Campbell finalment ha admès que va recórrer a la gestació subrogada per donar la benvinguda als seus dos fills el 2021 i el 2023. Encara que aquest fet ja era conegut en certs cercles, la confirmació de Campbell ha generat un gran interès.

Un Canvi a l’Actitud de Campbell

Coneguda per la discreció, la model britànica ha optat per revelar aquest aspecte íntim de la seva vida. En una entrevista recent amb The Times, Campbell va respondre afirmativament a la pregunta sobre si havia fet servir la gestació subrogada. Tot i que no va aprofundir en detalls, la seva confirmació ha marcat un canvi significatiu en la seva actitud cap a la seva faceta com a mare.

Reflexions sobre la Maternitat

Campbell, que actualment cria els seus fills en solitari, ha expressat el desig que els seus fills visquin en un món millor, destacant que són la seva màxima prioritat. A més, ha compartit la seva opinió sobre la paternitat, criticant subtilment aquells que hi renuncien per motius econòmics. Les seves paraules reflecteixen la seva ferma convicció sobre la importància de la maternitat i el sacrifici que comporta.

Perspectives sobre la Salut Mental

A més d’abordar la seva experiència com a mare, Campbell ha destacat la importància de cuidar la salut mental, elogiant les noves generacions per bandejar l’estigma associat a buscar ajuda professional. Així mateix, ha compartit obertament la seva pròpia lluita contra l’addicció a l’alcohol i la cocaïna, i ha ressaltat el paper crucial que va exercir la teràpia psicològica en la seva recuperació.

Un Missatge Inspirador

En un gest que reflecteix la seva humilitat, Campbell ha recordat els sacrificis de la seva mare i ha encoratjat les persones a superar les dificultats econòmiques associades amb la paternitat. Les paraules transmeten un missatge inspirador sobre la superació d’obstacles i la importància de prioritzar el benestar dels fills.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00