Inici » El veredicte del jurat popular sobre el cas d’Eugenio D. i Manuela Chavero

El veredicte del jurat popular sobre el cas d’Eugenio D. i Manuela Chavero

by PREMIUM.CAT
una dona abans i després d'un lifting del nas amb un procediment de cirurgia de rinoplast a la cara i una dona abans i després del seu lifting del nas, Frances Jetter, trets facials simètrics, un retrat de personatges, incoherents

Un veredicte determinant

Després d’un llarg procés, el jurat popular ha emès el veredicte sobre el cas d’Eugenio D. i Manuela Chavero. El dictamen és clar: Eugenio D. ha estat considerat culpable d’assassinat i violació. Aquest veredicte marca una fita en el procés judicial que ha mantingut en suspens la comunitat durant anys.

Detalls del veredicte

El jurat, compost per sis homes i tres dones, ha arribat a un veredicte unànime després de set hores de deliberació. Segons el veredicte, Eugenio D. va trucar a la porta de la vivenda de Manuela Chavero la matinada del 5 de juliol de 2016, la va agredir sexualment i posteriorment la va assassinar. El tribunal popular ha considerat que l’acusat va augmentar deliberadament el patiment de la víctima i la va matar per la condició de dona.

Mòbil del crim

El jurat popular ha conclòs que el mòbil del crim va ser de naturalesa sexual, sostenint que Eugenio D. va violar Manuela Chavero i posteriorment va decidir matar-la per evitar ser descobert. A més, van descartar que els fets fossin fortuïts, i van afirmar que va existir una mínima planificació per part de l’acusat.

Sentència pendent

Després del veredicte, el tribunal haurà de dictar sentència. El Codi Penal preveu la pena de presó permanent revisable per a casos d’assassinats agreujats, per la qual cosa la sentència final serà crucial en aquest cas.

Reaccions al veredicte

Les parts involucrades han expressat les opinions després del veredicte. Tant l’acusació pública com les particulars han sol·licitat penes severes per a Eugenio D., mentre que la defensa es reserva el dret de recórrer la decisió. D’altra banda, els representants legals de la família de Manuela Chavero han manifestat la seva satisfacció pel veredicte i han destacat la importància de fer justícia en memòria de la víctima.

Conclusió

El veredicte del jurat popular marca un punt crucial en el cas d’Eugenio D. i Manuela Chavero. Ara, la comunitat espera la sentència final que determinarà el destí de l?acusat. Aquest cas ha commocionat la societat i ha posat de manifest la importància de la justícia en honor de la memòria de la víctima.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00