Inici » Els millors supermercats per comprar carn de qualitat

Els millors supermercats per comprar carn de qualitat

by PREMIUM.CAT

Selecció de productes de qualitat

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) es dedica a ajudar els consumidors a trobar els millors articles als supermercats. En aquest cas, l’organització s’ha centrat en la carn, un dels aliments més demandats.

Investigació exhaustiva

Per realitzar aquesta selecció, s’ha dut a terme una anàlisi detallada de 18 cadenes de supermercats. S’han tingut en compte diversos factors com la qualitat dels productes, les preferències dels consumidors i els mètodes de producció, entre altres aspectes rellevants.

El supermercat destacat

Després de la minuciosa investigació, l’OCU ha determinat que Supermercat Plus, una cadena del Grup Bonpreu de Catalunya, ofereix la millor selecció de carn als seus prestatges.

Aquest supermercat ha obtingut una puntuació destacada de 84 punts sobre 100 en l’estudi. A poca distància, en segon lloc, es troben BonPreu i, en tercer lloc, BonÀrea i Hipercor amb una puntuació de 79 punts.

Altres supermercats destacats

A més de Supermercat Plus, altres supermercats com BonPreu, BonÀrea, Hipercor i El Corte Inglés també ofereixen una selecció de carn de qualitat, segons l’OCU.

Consells per a la compra de carn

L’organització també ofereix consells per a la compra de carn. Indica que el boví, el porc i el pollastre són les varietats més consumides a Espanya i que la seva composició pot variar segons l’espècie.

Un factor rellevant a tenir en compte és la proporció d’aigua, proteïnes i greix en la carn, ja que aquesta varia segons l’animal i la peça en concret.

A més, la carn conté vitamines i minerals, però cal consumir-la de manera moderada i alternar-la amb altres aliments com el peix, les llegums i els ous.

Pel que fa a les proteïnes, l’OCU destaca que no han de representar més del 12-15% de les necessitats diàries d’un adult i que un consum excessiu pot ocasionar problemes de salut.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00