Inici » Els secrets darrere dels tres divorcis del comte de Spencer, germà de Lady Di: internats, abusos i abandó familiar

Els secrets darrere dels tres divorcis del comte de Spencer, germà de Lady Di: internats, abusos i abandó familiar

by PREMIUM.CAT
un grup de persones amb vestit i corbata en una habitació amb una catifa i una porta al fons, Caroline Lucy Scott, trets facials simètrics, una foto, gòtic internacional

La vida íntima del comte de Spencer

Charles Spencer ha compartit al seu llibre de memòries els problemes que ha enfrontat a la seva vida íntima. Des que va ser enviat a un internat als 8 anys, ha arrossegat problemes d’intimitat i ha passat gran part de la seva vida interessat en dones que mai se n’enamorarien.

La separació de Charles Spencer i Karen Gordon

Aquest cap de setmana, Charles Spencer, germà menor de la morta princesa Diana, va anunciar la seva separació de Karen Gordon després de 13 anys de matrimoni. L’aristòcrata va expressar tristesa per la situació i va manifestar el desig de dedicar-se als seus fills i néts. Li va desitjar a Karen tota la felicitat en el futur.

El tercer matrimoni i la seva filla menor

Aquest darrer matrimoni va ser el més llarg de tots i d’ell va néixer la seva filla menor, Charlotte Diana, de 12 anys, que porta el nom en honor a la difunta Lady Di. Charles i Karen van informar prèviament els seus plans al personal d’Althorp House, la propietat familiar que ha estat en mans de la família Spencer durant cinc segles.

Un nou interès amorós

L’absència de Karen en els esdeveniments relacionats amb la promoció del nou llibre del comte no va passar desapercebuda, i la premsa anglesa ja esmenta un nou interès amorós a la vida de Charles: la doctora Cat Jarman, amb qui presenta un podcast històric anomenat ‘ The Rabbit Hole Detectives’ amb el reverend Richard Coles.

Els fracassos sentimentals de Charles Spencer

Al seu llibre, Charles revela algunes claus dels seus fracassos sentimentals. El seu primer matrimoni amb Victoria Lockwood, una coneguda model i filla d’un multimilionari, va acabar en divorci el 1997, el mateix any que va morir Diana en un accident de trànsit. Després, es va casar amb Caroline Freud el 2001, amb qui també va tenir dos fills abans de separar-se el 2009.

La difícil infància de Charles Spencer

La infància de Charles Spencer va estar marcada per la separació dels seus pares quan ell i Diana eren molt petits. Tots dos van ser criats per mainaderes fins que Charles va ser enviat a un internat exclusiu als 8 anys. Al seu llibre, Charles descriu l’internat com un lloc horrible i aterridor, on cada dia hi havia una nova víctima. Durant el procés d’escriure el seu llibre, Charles va trobar un diari oblidat en una habitació d’Althorp, on una de les seves cuidadores confessava haver-ne abusat sexualment quan tenia 11 anys.

La relació amb els seus fills grans

Es rumoreja que Charles manté una relació distant amb els seus fills grans, fruit del seu primer matrimoni. Fins i tot es diu que no va assistir al casament de les filles Lady Kitty i Lady Amelia. En el cas de Lady Kitty, s’especula que l’absència del comte es va deure al fet que no aprovava la relació a causa de la diferència d’edat entre la filla i el marit.

Conclusió

La vida del comte de Spencer ha estat marcada per diversos desafiaments i dificultats a nivell personal. Des de la seva difícil infància a l’internat fins als seus tres divorcis, Charles ha enfrontat obstacles que han deixat una empremta a la seva vida. Tot i les adversitats, però, ha trobat la fortalesa per seguir endavant i compartir la seva història en el seu llibre de memòries.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00