Inici » Fugida de gas a la Castellana i tancament d’estació de metro de Bernabéu

Fugida de gas a la Castellana i tancament d’estació de metro de Bernabéu

by PREMIUM.CAT
un grup d'homes dempeus en una via de tren al costat d'un autobús i una parada d'autobús amb un autobús a la via, Dahlov Ipcar, taronja, una foto d'estoc, constructivisme modular

Una situació d’emergència a Madrid

Una fuita de gas en una canonada ha generat un incident a l’avinguda de la Castellana, cosa que ha portat el tall del trànsit en tots dos sentits i el tancament temporal de l’estació de metro de Bernabéu. Afortunadament, no s’han reportat ferits a l’incident.

Acció ràpida per solucionar el problema

L’empresa responsable de la canonada ha actuat amb promptitud per solucionar la fugida de gas. Una hora després de rebre la notificació, els empleats de l?empresa han aconseguit tallar la canonada i resoldre la incidència.

Origen de la fugida

Segons els informes d’Emergències Madrid, la fuga de gas prové de les obres de l’aparcament de l’estadi Santiago Bernabéu. Els bombers de l’Ajuntament es troben al lloc, tot esperant que l’empresa responsable de la canonada solucioni el problema. Afortunadament, no hi ha risc de deflagració, ja que el gas es dispersa a l’ambient i no s’acumula.

Impacte en el trànsit i transport públic

La fuita de gas ha portat el tall del trànsit al tram de l’avinguda de la Castellana entre Nuevos Ministerios i Plaza de Castilla, així com en alguns carrers propers. A més, l’estació de metro de Bernabéu ha estat tancada temporalment, fet que ha portat a l’evacuació del personal a causa de l’olor de gas. Tot i això, els trens continuen circulant i les altres estacions de la zona estan operatives.

Dispositiu de seguretat i atenció a l’emergència

S’ha desplegat un ampli dispositiu de seguretat al lloc, amb la presència dels Bombers de l’Ajuntament de Madrid, equips de Samur-Protecció Civil i unitats de la Policia Municipal i Nacional. Tots ells es troben en mode preventiu per garantir la seguretat de la zona.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00