La desafecció dels joves i la vida dels Borbons

La desafecció dels joves

En els darrers temps, hem estat testimonis de la creixent desafecció que els joves d’avui dia senten cap a gairebé tot allò que no sigui una pantalla. Els ninis, com se’ls coneix, són cada vegada més nombrosos i no tenen motivació per tenir una feina o una ocupació. Tot i això, arribarà un moment en què aquests joves s’hauran d’enfrontar a la realitat i començar a prendre responsabilitat per les seves vides. Si no volen dependre dels pares fins a la vellesa, hauran de començar a treballar. És important que abandonin la seva actitud passiva i s’esforcin per contribuir a la societat.

La vida dels Borbons

D’altra banda, la vida dels membres de la família reial espanyola, els Borbons, és completament diferent. Ells viuen sense preocupacions, sabent que ho tenen tot pagat i que mai no els faltarà res. Gaudeixen de luxes i comoditats gràcies als diners dels ciutadans, que paguen impostos per mantenir el seu estil de vida. Els problemes existencials dels néts Borbons es redueixen a qüestions superficials com quina roba fer servir en una reunió familiar oa quin país viatjar per aparentar que es preocupen pel seu futur. Mentrestant, la majoria no s’esforça per contribuir de manera significativa a la societat.

Els fills de la infanta Elena

Els fills de la infanta Elena, Felip Juan Froilán i Victoria Federica, són coneguts per la seva falta de responsabilitat i el seu estil de vida despreocupat. Passen el seu temps a festes, desfilades i esdeveniments socials, sense preocupar-se pel seu futur o per fer alguna cosa significativa amb les seves vides.

Els fills de la infanta Cristina

Els fills de la infanta Cristina tampoc no són un exemple a seguir. Joan, el gran, sembla no tenir rumb a la vida i es desconeix què fa a Londres. Pau, per altra banda, mostra cert interès per l’esport, però la resta dels fills de la infanta Cristina tampoc no es destaquen per la seva responsabilitat o contribució a la societat.

Miguel Urdangarin

Miguel Urdangarin, el fillol del rei, és un altre exemple de la manca de compromís i responsabilitat dels joves Borbons. Després d’acabar els estudis, va passar un temps sense saber què fer i vivint a Ginebra amb la seva mare. Després es va apuntar a un curs de monitor d’esquí, però després d’un accident va abandonar aquesta activitat. Ara, sota l?excusa d?unes pràctiques científiques, ha tornat a viure a Zarzuela. És hora que Miquel deixi d’estudiar i comenci a guanyar-se un sou, en lloc de viure a costa dels ciutadans.

En resum, la desafecció dels joves cap a la societat contrasta amb la vida privilegiada dels Borbons. Mentre els joves lluiten per trobar el seu lloc al món i contribuir de manera significativa, els membres de la família reial espanyola gaudeixen de luxes i comoditats sense fer grans esforços. És important reflexionar sobre aquesta situació i fomentar una societat on tots els joves tinguin oportunitats i responsabilitats per construir un futur millor.

Related posts

Il Giustino: Una Immersió en l’Òpera Barroca de Vivaldi

El futur de la literatura en català: entre gegants i independents

Descobreix les novetats literàries catalanes per Sant Jordi