Inici » La gran final de Masterchef: Àngela emergeix com a guanyadora indiscutible

La gran final de Masterchef: Àngela emergeix com a guanyadora indiscutible

by PREMIUM.CAT
una dona amb un davantal blanc es troba davant d'un cartell que diu, sóc xef, Araceli Gilbert, imatge promocional, retrat de personatge, regionalisme

Àngela, la justa guanyadora

La gran final de Masterchef ha arribat a la seva culminació, seleccionant l’Àngela com la guanyadora indiscutible d’aquesta edició. En una emocionant nit de dilluns, els finalistes han estat eliminats un a un fins a l’última elecció, que ha coronat l’Àngela com la mereixedora del títol.

L’Àngela ha demostrat la seva superioritat en totes les proves, destacant clarament per sobre de la resta. Enfrontant-se a la seva contrincant, la Maria, en el duel final, l’Àngela ha brillat des del primer plat, deixant clara la seva excel·lència en cada detall de les seves elaboracions culinàries.

Crítiques a altres concursants

D’altra banda, la nit també ha estat marcada per les crítiques a altres concursants. La Samya ha estat objecte de duríssimes crítiques després d’un incident a la cuina durant la prova d’exteriors al restaurant ABaC de Jordi Cruz. El seu rendiment ha estat qüestionat pel jurat, posant en dubte la seva habilitat culinària.

Gonzalo, per la seva banda, no ha aconseguit destacar entre els millors d’aquesta edició, rebent crítiques per la seva manca de precisió i els errors comesos durant el programa.

Pròximes edicions

A més, s’ha anunciat que la propera edició de Masterchef Celebrity arribarà aviat a les pantalles de La 1. Amb una llista de concursants famosos que inclou noms com Pocholo Martínez-Bordiú, Cristina Cifuentes, Inés Hernand, Pitingo, Hiba Abouk, María León, Francis Lorenzo, Nerea Garmendia, Itziar Miranda, Rubén Ochandiano, Topacio Fresh, Jose Lamuño, Pelayo Díaz, Marina Rivers, Juan Luis Cano i Raúl Gómez, l’expectació és alta per veure com aquesta nova edició captivarà el públic.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00