Inici » La infanta Elena i les cures del seu pare, el rei emèrit Joan Carles I

La infanta Elena i les cures del seu pare, el rei emèrit Joan Carles I

by PREMIUM.CAT
una dona amb un vestit verd asseguda en una cadira vermella amb una tiara i un collaret de perles i perles, Anna Maria Barbara Abesch, imatge promocional, un barroc flamenc, rococó

La infanta Elena i el seu suport a Joan Carles I

La infanta Elena és una defensora fidel del regnat del seu pare, Joan Carles I. Tot i que en ocasions ha tingut desacords amb el seu germà, Felip VI, per considerar que ha permès que el seu pare sigui humiliat i exiliat als Emirats Àrabs, ella sempre ha complert amb el seu deure com a monàrquica i ha donat suport al regnat del seu germà. Tot i la tristesa que sent en veure la seva família dividida, la seva lleialtat cap al seu pare és indestructible.

Les cures mèdiques de Joan Carles I

En els darrers mesos, Joan Carles I ha rebut tractaments mèdics a Ginebra i Vitòria per als seus problemes de mobilitat i maluc. Se li han fet injeccions de cèl·lules mare i plaquetes cada certs mesos. Tot i que els metges han advertit sobre el deteriorament de la seva salut a causa de la seva edat avançada, Joan Carles es nega a utilitzar una cadira de rodes, ja que no vol que se’l vegi com un rei destronat.

El suport constant de la infanta Elena

La infanta Elena visita regularment el seu pare als Emirats Àrabs i l’acompanya a les seves cites mèdiques a Ginebra. A més, sempre és al seu costat quan participa en regates a Sanxenxo. La infanta Elena mai no ho deixa sol i Felip VI sempre li pregunta pel seu estat de salut.

Preocupacions per la salut de Joan Carles I

En les darreres setmanes, els informes mèdics sobre Joan Carles I no han estat favorables. A causa de la seva avançada edat, els ossos es desgasten ràpidament i és probable que acabi en una cadira de rodes en algun moment. Tot i que s’ha demanat que torni a Espanya o es quedi a Ginebra amb la infanta Cristina, Joan Carles continuarà a Abu Dhabi, on rep cures i atenció mèdica per endarrerir el deteriorament de la salut. Tot i els problemes de mobilitat i despistes propis de la seva edat, Joan Carles continua lluitant contra les dificultats.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00