Inici » L’Aniversari de Noces de Felip i Letizia: 20 Anys de la Monarquia Espanyola

L’Aniversari de Noces de Felip i Letizia: 20 Anys de la Monarquia Espanyola

by PREMIUM.CAT
un home amb un uniforme militar i una dona amb un vestit de núvia es troben en una habitació amb catifa vermella, Claire Dalby, vfx, una representació digital, estil tipogràfic internacional

Un Dia Important per a la Monarquia Espanyola

Dimecres 22 de maig marca una fita significativa per a la monarquia espanyola, ja que es commemoren dues dècades des de la unió matrimonial de Felip i Letizia.

Aquest dia, els reis han alliberat per complet la seva agenda de compromisos institucionals, generant incertesa sobre els seus plans. Mentre alguns experts a la Casa Reial suggereixen que el seu matrimoni està fracturat i inexistent, altres especulen que la institució els obligarà a mostrar-se junts per dissipar els rumors sorgits arran de les declaracions de Jaime del Burgo, que van revelar una presumpta infidelitat.

El Suport de Paloma Rocasolano

Paloma Rocasolano, mare de Letizia, ha estat un pilar fonamental per a la reina, brindant-li suport i consell enmig de les seves dificultats.

S’ha revelat que la sogra de Felip estava al corrent de la relació de la seva filla amb Jaime del Burgo, i fins i tot facilitava trobades clandestines a les golfes a Madrid, amb l’objectiu de preservar la felicitat de Letizia, encara que sense renunciar als privilegis associats a la reialesa. Aquesta situació va transformar per complet la vida dels Ortiz Rocasolano.

Un Matrimoni de Conveniència

Segons Maica Vasco, hi ha especulacions sobre la suposada orientació sexual de Felip, i s’ha suggerit que el matrimoni reial va ser una farsa des del principi, concebut com una tapadora beneficiosa per a les dues parts. Aquesta situació hauria permès a Letizia relacionar-se amb altres homes amb el consentiment de Felip.

Aquest suposat acord hauria resultat summament beneficiós per als Ortiz Rocasolano, especialment per a Paloma Rocasolano i la germana de la reina, Telma Ortiz.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00