Inici » L’emotiva carta de Begoña Villacís després de la mort del seu germà Borja

L’emotiva carta de Begoña Villacís després de la mort del seu germà Borja

by PREMIUM.CAT
una dona amb vestit blau i perles asseguda en una cadira en una habitació amb una cadira de cuir marró, Eva Gonzalès, rutkowski, un retrat de personatge, incoherents

El dolorós missatge de Begoña Villacís després de la pèrdua del seu germà petit

Begoña Villacís, exvicealcaldessa de Madrid, ha compartit a les seves xarxes socials un missatge en què expressa els seus sentiments després de la mort del seu germà petit, Borja.

L’impacte de la tràgica mort de Borja Villacís

La mort violenta de Borja Villacís el 4 de juny va commocionar molts i va ocupar els titulars dels mitjans de comunicació a Espanya. Begoña Villacís, no obstant, no va fer cap declaració fins al dia següent, quan va publicar dos tuits que reflectien el dolor de la família.

El primer missatge que Begoña Villacís va escriure després de la tragèdia va ser: “Gràcies de cor per tant afecte. La meva família està destrossada i hem decidit viure aquests moments en privadesa i recolliment”. Aquell mateix dia, va tornar a Twitter per agrair la feina de la policia en el cas, mentre que a Instagram es va acomiadar de Borja Villacís amb una foto d’ell de nen i una breu dedicatòria: “Adéu, el meu nen, el meu germà petit. vull, cuida’ns.

La carta de comiat de Begoña Villacís

Després de diversos dies de silenci, Begoña Villacís va decidir compartir una carta de comiat més extensa a Instagram. En aquesta carta, expressa el seu agraïment i descriu l’impacte devastador que la tragèdia ha tingut a la família.

La publicació inclou una imatge d’un ram de flors lligat amb un llaç i paper enrotllat. Begoña Villacís intenta acceptar la notícia que ha colpejat la seva vida amb una duresa punyent i admet que encara li costa de creure que sigui real. També esmenta que polítics de diferents partits li han expressat el seu pes.

El dolor i la solidaritat dels altres

Begoña Villacís comparteix a la carta el dolor que sent i agraeix el suport que ha rebut d’amics, familiars i persones desconegudes. Destaca la compassió i les paraules reconfortants de persones de diferents partits polítics. Agraeix a tots per ser presents en aquest moment difícil.

Begoña Villacís també esmenta que ha rebut nombrosos missatges de suport i que intentarà respondre-hi tots. Agraeix a la policia per la seva professionalitat i sensibilitat. També agraeix als amics i als qui l’han acompanyat en silenci, ja que la seva presència ha estat reconfortant.

Un adéu dolorós

Begoña Villacís conclou la seva publicació amb un emotiu missatge de comiat al seu germà: “Deixo aquestes flors a la carretera del Pardo. Hi ha més flors, les de Rebeca, les d’altres amics, i jo no puc creure que no et tornaré a veure. en pau, el meu nen”.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00