Inici » L’últim moviment de Billy Ray Cyrus en el seu conflicte públic amb Miley: ara la pilota és a la teulada

L’últim moviment de Billy Ray Cyrus en el seu conflicte públic amb Miley: ara la pilota és a la teulada

by PREMIUM.CAT
un home i dues dones posant junts per a una foto en una festa amb altres persones al fons i un home amb vestit i una dona amb jaqueta negra, Eric Taylor, cares perfectes, una imatge, neoprimitivisme

L’orgull de Billy Ray Cyrus per la seva filla Miley

Billy Ray Cyrus, el cantant de música country de 62 anys, se sent ‘increïblement orgullós’ de la seva filla Miley. Tot i que es rumoreja que actualment no es parlen, Billy Ray va recórrer a les xarxes socials per elogiar la seva filla com una ‘veritable artista’ i una ‘supervivent’.

La relació entre Billy Ray Cyrus i Miley al llarg del temps

Billy Ray Cyrus i Miley Cyrus han tingut una relació complicada al llarg dels anys. Billy Ray va ajudar a llançar la carrera de Miley quan van protagonitzar junts la sèrie de Disney Channel, Hannah Montana, a finals de la dècada del 2000. No obstant, es creu que actualment no es parlen.

El missatge de Billy Ray a les xarxes socials

En una publicació a Instagram, Billy Ray en va compartir una foto antiga i Miley quan era petita. Al costat de la foto, va escriure un missatge en què expressava el seu orgull per la seva filla i destacava el seu talent com a artista i la seva capacitat per superar obstacles. Billy Ray també va esmentar la importància dels fans i va agrair el seu suport.

El poema de Billy Ray

A la publicació d’Instagram, Billy Ray va esmentar que va escriure un poema en el moment en què va veure la foto. Tot i que la lletra del poema no està completament clara, es titula ‘El Momento’. Billy Ray va descriure la imatge com a massa feliç per fer-lo sentir trist.

La relació actual entre Billy Ray i Miley

En els darrers anys, la relació entre Billy Ray i Miley s’ha distanciat. Billy Ray es va divorciar de la mare de Miley, Tish Cyrus, i es va casar amb la cantant Firerose. Tot i que s’ha afirmat que Billy Ray ha intentat posar-se en contacte amb Miley diverses vegades i l’ha felicitat pels seus èxits, sembla que actualment no tenen una relació propera.

La influència de la família en la relació entre Billy Ray i Miley

La relació entre Billy Ray i Miley ha estat afectada per la influència d’altres membres de la família. Miley ha optat per estar al costat de la seva mare, mentre que el seu germà Noah ha estat a prop de Billy Ray. Això ha causat una ruptura entre Miley i Noah.

Conclusió

Encara que Billy Ray Cyrus i Miley Cyrus han tingut alts i baixos en la seva relació, Billy Ray va expressar el seu orgull per la seva filla a les xarxes socials. Encara que actualment no es parlen, Billy Ray va elogiar Miley com una veritable artista i una supervivent. La relació entre ells ha estat influenciada per altres membres de la família, cosa que ha causat una ruptura entre Miley i el seu germà Noah.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00