Inici » Una Experiència Única: El Festival Cruïlla 2024

Una Experiència Única: El Festival Cruïlla 2024

by PREMIUM.CAT
un home amb armilla negra i camisa blanca camina davant d'una multitud de persones amb llums enfilades a dalt, Avgust Černigoj, imatge promocional, un pòster, les automatistes

Una Cita Ineludible per Als Amants de la Música

El Cruïlla, un festival que ha aconseguit consolidar-se com una de les grans cites musicals a l’aire lliure del nostre calendari, està a punt de començar una nova edició. Durant quatre dies, de dimecres a dissabte, els assistents gaudiran d’una experiència musical única i eclèctica.

Diversitat Musical en Tota la Seva Amplitud

El festival ofereix una proposta musical variada que captiva tots els gustos. La primera nit està dedicada a la música urbana, amb artistes destacats com Trueno i 31 Fam. Els següents dos dies estaran plens de música de guitarres en totes les seves formes, des del pop punk d’Avril Lavigne als clàssics del grunge com Smashing Pumpkins i The Kooks. A més, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir dels himnes techno pop de Pet Shop Boys.

Una Nit de Ritmes Llatins i Jazz Afro-cubà

La nit de dijous estarà dedicada als ritmes llatins, amb la participació d’artistes com Óscar D’Leon, Olga Tañón i Chucho Valdés, una eminència del jazz afrocubà. Aquest últim, fundador de la icònica banda Irakeke, celebrarà els 50 anys de la seva formació amb una actuació memorable.

El Llegat Musical de Chucho Valdés

Chucho Valdés, fill d’una llegenda com Bebo Valdés, ha forjat una trajectòria musical única. Amb set premis Grammy i sis premis Grammy Llatí, Valdés ha explorat la fusió de la música camperola cubana amb el jazz, influenciat pel seu pare i altres grans músics. La seva música instrumental i les seves cançons més populars, com Juana 1600 i Zanaith, han marcat generacions senceres.

Una Mirada al Passat i al Futur de la Música

Valdés, criat en una casa on Celia Cruz era una presència constant, expressa el seu respecte per les noves generacions de músics, tot recordant la seva pròpia experiència amb la música popular. Amb una família de músics, Valdés no contempla la retirada, ja que el que realment el motiva és continuar tocant i emocionant el públic amb la seva música.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00