Inici » Vidal-Quadras reapareix amb un missatge sombre sobre Espanya

Vidal-Quadras reapareix amb un missatge sombre sobre Espanya

by premium.cat
un hombre sentado en una silla frente a un monitor de computadora y una pintura de dos hombres con traje, Art Spiegelman, pintura digital profesional, retrato de un personaje, realismo fantástico

L’atac contra Aleix Vidal-Quadras va sacsejar la política espanyola a finals de 2023.

En un dels carrers més cèntrics del districte de Salamanca, l’expresident del PP català i cofundador de Vox va ser tirotejat a la porta de casa seva el passat 9 de novembre. Per un moment semblava que la seva situació seria crítica, però les ferides no van acabar sent tan greus i Vidal-Quadras va poder ser atès i des de llavors es recuperava a l’hospital. Ara, tres mesos després, ha reaparegut en un vídeo… i amb un missatge catastrofista.

Missatge apocalíptic de Vidal-Quadras sobre Espanya

“L’existència mateixa de la nació [l’espanyola] està en perill”, ha explicat en un missatge dirigit a una conferència de la Fundació Neos, plataforma cultural presidida per l’exministre Jaime Mayor Oreja (qui va arribar a insinuar que l’independentisme català estava darrere de l’atac a Vidal-Quadras). Visiblement afectat de la veu, el cofundador de Vox ha assegurat que Espanya travessa un moment molt difícil de la seva història en referència al pacte aconseguit dimarts entre el PSOE i Junts sobre els delictes de terrorisme a la Llei d’Amnistia.

La feina de Neos i de tantes entitats civils és essencial en aquests temps

“És per això que la feina de Neos i de tantes entitats civils que s’han mobilitzat en defensa de la cohesió nacional de la democràcia de la llibertat de l’imperi de la llei és tan essencial en aquests temps i us animo a seguir amb aquest magnífic treball”, ha llançat al seu missatge arrencant l’aplaudiment dels assistents.

El missatge de Vidal-Quadras casa amb el de Mayor Oreja

El missatge de Vidal-Quadras casa pràcticament amb el de Mayor Oreja, a principis de desembre del 2023, quan en un auditori d’un institut va carregar contra l’independentisme, contra el PSOE, la llei d’amnistia i fent afirmacions conspiracionistes sobre l’atemptat de l’11 de març del 2004. L’exministre de l’Interior ha estat una de les figures polítiques que ha donat més suport a Vidal-Quadras després del seu atac.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00