Inici » Carlos Alcaraz, el tennista més jove en guanyar tres Grand Slam

Carlos Alcaraz, el tennista més jove en guanyar tres Grand Slam

by PREMIUM.CAT
un home sostenint una raqueta de tennis en una pista de tennis amb una multitud mirant-lo des de la banda, Alonso Vázquez, david lazar, una pintura impressionista, neoclassicisme

Carlos Alcaraz, un fenomen del tennis

Carlos Alcaraz, el jove tennista espanyol de 21 anys, ha aconseguit un gran èxit en el món del tennis. Recentment, ha guanyat tres Grand Slam en diferents superfícies, incloent Roland Garros, US Open i Wimbledon. Aquesta fita el converteix en el tennista més jove en aconseguir aquesta gesta.

El poder de les marques

L’èxit de Carlos Alcaraz no només es limita al camp de tennis, sinó que també ha captat l’atenció de grans marques i patrocinadors. Empreses com Isdin, Rolex i Nike han vist en ell una imatge perfecta per representar les seves marques. A més de la seva habilitat amb la raqueta, aquestes marques valoren qualitats com la humilitat, el treball dur i la capacitat d’aprenentatge que Alcaraz demostra (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

El suport dels patrocinadors

Carlos Alcaraz compta amb el suport de diverses marques espanyoles com ISDIN i El Pozo, que l’han nomenat ambaixador de les seves empreses. A més, marques internacionals com Nike i Rolex l’acompanyen des de fa anys. Alcaraz ha estat vinculat a Nike des del 2019 i porta els rellotges Rolex des del 2022.

Els ingressos de Carlos Alcaraz

Segons les dades publicades per l’ATP, Carlos Alcaraz ha ingressat una quantitat considerable de diners al llarg de la seva carrera. Només l’any passat, va guanyar prop de 7 milions d’euros. A més dels guanys en els tornejos, Alcaraz també rep uns 20 milions d’euros en concepte de patrocinis i espònsors.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00