Inici » Concurs de Trasllats al SESCAM: Oportunitats i Canvis

Concurs de Trasllats al SESCAM: Oportunitats i Canvis

by premium.cat
un gran edificio de vidrio al costado de una carretera junto a un letrero y un semáforo, Edi Rama, sede de artstation, una representación digital, cubismo de cristal

El Concurs de Trasllats al SESCAM

El sindicat UGT ha instat el Servei de Salut de Castella-la Manxa (SESCAM) a proporcionar informació sobre l’adjudicació de places al Concurs de Trasllats regional. Aquest concurs, convocat el 28 de juny del 2023, està arribant a la seva fase de resolució provisional.

Places i Canvis

Les bases del concurs van establir un termini de resolució provisional de sis mesos a partir del tancament de la presentació de sol·licituds, que es va estendre fins al 16 dagost. En comparació amb la convocatòria anterior, aquest sistema ofereix un total de 10.595 places vacants, amb un sistema de resultes. Si un professional que actualment ocupa una plaça obté una nova destinació al mateix procés, s’assignen les places disponibles.

Mobilitat i millora laboral

Els professionals de diferents categories tenen l’oportunitat de canviar voluntàriament la ubicació dels llocs de treball dins dels àmbits assistencials. Això inclou la possibilitat de traslladar-se des d’hospitals a l’àmbit d’atenció primària, canviar de localitat o província, o fins i tot transferir la plaça al SESCAM des d’un altre servei de salut. Per a molts professionals de Castella-la Manxa, això significa l’oportunitat de tornar a treballar a la regió d’origen després d’haver obtingut una plaça fixa en serveis de salut limítrofs, com els de Madrid.

Conciliació i Qualitat de Vida

El procés de mobilitat respon a les inquietuds professionals i cerca millorar les condicions laborals. Els horaris de feina més favorables i la possibilitat d’acostar-se a la residència familiar habitual són factors clau. El SESCAM ha destacat que aquests processos, tant interns com externs al Sistema Nacional de Salut, contribueixen a la qualitat de vida dels professionals de la sanitat a la regió.

UGT i els mateixos professionals participants insten a una resolució ràpida del concurs perquè puguin començar a treballar a les seves noves destinacions dins del SESCAM abans del proper estiu.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00