Inici » Descobreix el Sorteig Bonoloto del dimecres 24 de gener de 2024

Descobreix el Sorteig Bonoloto del dimecres 24 de gener de 2024

by PREMIUM.CAT
un hombre sosteniendo una maleta con un diseño y un mapa detrás de él que está sobre una mesa, Christian Hilfgott Brand, ropa tecnológica, una serigrafía, futurismo

Resultats Exclusius

Els números agraciats en el sorteig de Bonoloto del dimecres 24 de gener de 2024 són: 03, 17, 23, 25, 34 i 48. A més, el número complementari és el 21 i el reintegrament correspon al 4.

Si després de comprovar el teu bitllet no has tingut sort, tens una nova oportunitat el dijous 25 de gener. Loteries i Apostes de l’Estat celebra el sorteig de Bonoloto a diari.

Detalls del Sorteig

El Sorteig de la Bonoloto es realitza tots els dies de la setmana amb un bolet que consta de 8 columnes numerades del 1 al 49. En cada sorteig, s’extrauen 6 boles del bombo principal i una altra bola del segon bombo, que correspon al reintegrament.

Opcions de Joc

La Bonoloto permet jugar amb apostes simples o múltiples. En el primer cas, l’apostant ha de omplir tantes columnes com apostes vulgui fer, amb 6 números cadascuna. En el cas de l’aposta múltiple, només es marquen números d’una columna i es selecciona una quantitat de números diferent en funció de les apostes desitjades.

Les opcions d’aposta múltiple inclouen seleccions de 5 a 11 números, oferint diverses combinacions per augmentar les oportunitats de guanyar.

Cost de Participació

Cada aposta té un cost de 0,50 euros. El mínim per a un bolet complet és d’1 euro, per tant: Si el teu bolet participa en un únic sorteig, ha de contenir almenys 2 apostes (50 cèntims per 2 apostes per 1 sorteig = 1 euro). Si el teu bolet participa en dos o més sortejos (setmanals), pot incloure des d’1 única aposta (50 cèntims per 1 aposta per 2 sortejos = 1 euro).

Premis Exclusius

Bonoloto destina el 55% de la recaptació a premis, distribuïts entre diferents categories:

1ª Categoría

Si s’encerten els 6 números de la combinació guanyadora.

2ª Categoría

Si s’encerten 5 números de la combinació guanyadora més l’extracció del número complementari.

3ª Categoría

Si s’encerten 5 números de la combinació guanyadora.

4ª Categoría

Si s’encerten 4 números de la combinació guanyadora.

5ª Categoría

Si s’encerten 3 números de la combinació guanyadora.

Reintegrament

Si el número destinat a aquest premi coincideix amb el del teu bolet i es refereix a l’import total d’apostes en les quals has participat.

Sorteig Setmanal i Diari

El reintegrament per a la modalitat d’abonament o sorteig setmanal es sortejarà cada dia, assignant el premi corresponent al valor de l’aposta diària. Pel sorteig diari, el reintegrament dependrà del dígit guanyador del sorteig del dia de participació.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00