Innovadores receptes amb ous: una proposta de la reconeguda xef Ada Parellada

Una nova manera de gaudir la cuina catalana

Ada Parellada, una reconeguda experta a reinterpretar els plats tradicionals catalans al seu restaurant Semproniana a Barcelona, ​​ens sorprèn amb una proposta innovadora per simplificar la vida a la cuina. En lloc de passar hores decidint què cuinar, la cuinera catalana ens presenta tres receptes delicioses que giren al voltant d’un ingredient comú: els ous.

En un vídeo detallat, Ada Parellada ens guia pas a pas a través de la preparació d’un panet nevat, uns ous arrebossats i una truita oberta, demostrant que amb una mica de creativitat, els ous es poden convertir en plats sorprenents i deliciosos.

Panet nevat

Per a aquesta recepta, necessitaràs un panet per persona, sobrassada, formatge brie, ous i sal. La preparació implica separar el rovell de la clara, muntar la clara a punt de neu, omplir el panet amb sobrassada i formatge brie, afegir-hi el rovell d’ou i finalitzar amb la clara muntada. Després de coure a 180 ° C durant 10 minuts, el panet nevat està llest per gaudir.

Ous arrebossats

Aquesta recepta requereix ous, molla de pa seca, julivert, alfàbrega, formatge parmesà, farina, puré de patata i oli de gira-sol. Els ous es bullen durant 4 minuts i mig, es refreden, es pelen amb compte, es arrebossen i es fregeixen fins que estiguin daurats. Finalment, se serveixen sobre el puré de poma de terra calenta.

Truita oberta

Els ingredients per a aquesta recepta inclouen formatge Maó, pernil, pinyons, orenga, julivert, sal i oli d’oliva. La preparació consisteix a batre els ous amb sal, abocar-los en una paella calenta, afegir el formatge, el pernil, els pinyons, l’orenga i el julivert, i servir.

Aquestes receptes innovadores demostren que els ous poden ser la base de plats deliciosos i variats, i són ideals per a aquells que gaudeixen de la cuina catalana i volen experimentar amb ingredients simples però saborosos.

Related posts

Revolució en la Gestió Tributària: Noves Estratègies i Resultats

El Paradoxe dels Aranzels: Un Cost Ocult per al Ciutadà

L’Alt Penedès: Un Destí en Creixement Turístic