Inici » La millor opció per portar menjar a la platja i a la muntanya

La millor opció per portar menjar a la platja i a la muntanya

by PREMIUM.CAT
una nevera a la platja amb una varietat de menjar dins i gent que passa al fons a la platja, Cui Bai, foto detallada del producte, una foto d'estoc, cubo-futurisme

Una solució pràctica per gaudir de les vacances

Estem d’acord que dur menjar a la platja o a la muntanya és una de les millors opcions per gaudir de les vacances. No obstant això, la calor pot ser un problema per mantenir els aliments frescos. És per això que una nevera portàtil pot ser la solució perfecta per a aquesta situació.

La nevera portàtil rígida 24 litres Berner de Decathlon

Decathlon ofereix la nevera portàtil rígida 24 litres Berner, una opció lleugera i ergonòmica perfecta per transportar menjar i begudes i mantenir-les fresques durant més temps. A més, el seu disseny en color blau amb detalls en blanc la fa destacar.

Aquesta nevera, de fabricació nacional, ofereix una capacitat de 24 litres i inclou una nansa superior amb bloqueig i tapa estable. Amb un pes de 1,80 quilograms, és ideal per conservar aliments i begudes durant els viatges.

Els usuaris destaquen la seva notable qualitat de construcció i el bon tancament per mantenir el contingut refrigerat. Tot això fa que, malgrat el seu preu assequible de 14,99 euros, sigui una opció ideal per a les vacances i les sortides a l’aire lliure.

Versatilitat i eficiència

Aquesta nevera portàtil és perfecta per a la platja, excursions al camp i altres activitats a l’aire lliure. És lleugera, resistent i fàcil de netejar, amb un interior estanc que permet mantenir els aliments frescos durant més temps.

Amb un aïllant tèrmic de qualitat superior, ofereix fins a 5,5 hores de manteniment de la temperatura a l’interior. Amb els seus 24 litres de capacitat, disposa d’espai suficient per a llaunes i altres elements.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00