Inici » Reobertura Majestuosa del Complex Esportiu de Tecnificació a Vila-real

Reobertura Majestuosa del Complex Esportiu de Tecnificació a Vila-real

by PREMIUM.CAT
un grupo de personas jugando un partido de tenis en una cancha con una alfombra azul y blanca y un techo blanco, Enguerrand Quarton, panorámica, una pintura mate, escuela del Danubio

Una Nova Etapa per al Complex Esportiu

El complex esportiu de Tecnificació de Vila-real obre de nou les seves portes després de gairebé tres anys de tancament a causa de les deficiències estructurals que havien afectat l’infraestructura.

La reapertura del pabelló ha estat anunciada pel regidor d’Esports, Xus Madrigal, que ha confirmat que a partir del proper 5 de febrer, el complex tornarà a acollir les activitats del Club Esportiu Bàsquet Vila-real i del Vilaesport Fútbol Sala.

El Rescat d’una Infraestructura Emblemàtica

El pabelló del Complex de Tecnificació Esportiva ja té data per reobrir les portes als clubs esportius després de finalitzar les obres de reparació del sostre i el parquet. El tancament, que ha durat gairebé tres anys, ha estat a causa de problemes estructurals que han afectat la coberta i el paviment de fusta.

Concretament, el tancament es va produir al abril de 2021 quan l’Ajuntament es va veure obligat a clausurar el recinte esportiu a causa dels problemes greus al sostre d’aquesta infraestructura.

Reparacions i Esforços Conjunts

El consistori de Vila-real ha hagut de treballar intensament juntament amb la Generalitat Valenciana per afrontar les reparacions necessàries. Les obres, que han inclòs la reparació de la coberta i el parquet, han requerit una inversió substancial.

Després d’una sèrie de contractacions i ampliacions del pressupost, les obres han arribat a la seva conclusió amb èxit. Ara, el pabelló està preparat per acollir de nou les activitats esportives i els esdeveniments locals.

Un Nou Començament per a Vila-real

La reobertura del complex esportiu no només representa una fita important per als clubs locals sinó també un pas cap a la restauració de les instal·lacions esportives a la ciutat.

El regidor Madrigal ha subratllat la importància d’aquesta restauració, assenyalant els esforços del govern municipal per recuperar un element clau de la vida esportiva de Vila-real.

Ara, els clubs i els usuaris poden esperar gaudir de nous moments i experiències en un entorn totalment restaurat i segur.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00