Inici » Activitats per a infants i joves a la Biblioteca del Tirisiti

Activitats per a infants i joves a la Biblioteca del Tirisiti

by PREMIUM.CAT
un grupo de niños sentados en una mesa en una biblioteca leyendo libros y mirando a la cámara con una maestra, Bela Čikoš Sesija, imagen promocional, ilustración de un libro de cuentos, escuela del Danubio

Una oferta variada i divertida per a tots els gustos

La Biblioteca del Tirisiti d’Alcoi és un espai dedicat a fomentar la lectura i la cultura entre els més petits i els més grans. Per això, cada mes organitza dues activitats diferents, una per a infants de 3 a 6 anys i una altra per a joves de 7 a 14 anys. Aquestes activitats són gratuïtes i requereixen una inscripció prèvia, que es pot fer trucant al 965337143 o enviant un correu electrònic a: [email protected].

Quines són les activitats del mes de gener?

El primer taller del mes serà el dissabte 13 de gener i estarà dirigit a infants de 3 a 6 anys. Es tracta d’un espectacle de Kamishibai, una tècnica japonesa de contar contes amb imatges. El conte que es narrarà és ‘La Marieta solitària’, una història sobre l’amistat i la diversitat.

El segon taller del mes serà el dissabte 27 de gener i estarà pensat per a joves de 7 a 14 anys. Es tracta d’una activitat relacionada amb el dia de la Pau, que se celebra el 30 de gener. Els participants podran expressar els seus desitjos i reflexions sobre la pau a través de diferents tècniques artístiques, com el collage, el dibuix o la pintura.

Com va néixer la Biblioteca del Tirisiti?

La Biblioteca del Tirisiti va ser una de les iniciatives més votades pels ciutadans i ciutadanes d’Alcoi en els pressupostos participatius de 2017. Es va inaugurar l’any 2018, ocupant l’espai que abans era el magatzem del Centre Cultural. La seua finalitat és oferir una experiència temàtica basada en la difusió i l’animació lectora, més que en els serveis tradicionals de préstec de documents. Per això, la sala està decorada i equipada amb recursos adequats per a cada edat i interès.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00