Inici » Descobreix ‘Sons del Món’ a les Illes Balears

Descobreix ‘Sons del Món’ a les Illes Balears

by PREMIUM.CAT
un grupo de mujeres en traje de baño posando para una foto con un osito y un osito de peluche detrás, Emma Ríos, imagen promocional, arte conceptual, tachismo

El Programa ‘Viu la Cultura’ Desplega el Seu Encant a les Pitiüses

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports del Govern presenta amb entusiasme el programa ‘Viu la cultura’, una iniciativa de la Direcció General de Cultura que enriqueix l’oferta formativa del curs 2023-2024 amb una selecció de concerts didàctics.

Després de l’exitós concert didàctic de Nadal a Mallorca, el 2024 s’inicia amb ‘Un món de sons’, un espectacle especial per als més petits que arriba a Eivissa i Formentera.

Música i Teatre: Una Fusió Màgica

Robertina, la fascinant narradora, convida a un viatge extraordinari on les melodies i els relats ens portaran a cultures distants pels cinc continents.

Amb instruments tradicionals, descobrirem els sons del djembe, el didgeridoo, la shakuhachi i molts altres, transportant-nos des de l’Àfrica fins a Amèrica.

Contes Universals: Un Pont Entre Pobles

El recull de contes busca transmetre les riqueses de la cultura popular dels diferents pobles del món, destacant trets i valors compartits. Cinc històries, una de cada continent, seran experimentades i compartides pels alumnes, que participaran activament amb dansa, cants i efectes sonors.

Més de 800 alumnes d’escoles d’Eivissa i Formentera gaudiran d’aquest espectacle, dividits entre els dies 25 i 26 de gener de 2024, amb dos representacions diàries.

Una Experiència Inoblidable

Amb ‘Sons del Món’, el programa ‘Viu la cultura’ crea una experiència educativa única, connectant els joves amb les arrels i la diversitat del nostre planeta. Una oportunitat per aprendre, gaudir i celebrar la cultura global.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00