Inici » El Debut Triomfal de l’Elefant a la Lliga Catalana d’Escacs

El Debut Triomfal de l’Elefant a la Lliga Catalana d’Escacs

by premium.cat
un grupo de personas sentadas alrededor de un tablero de ajedrez con humo saliendo de sus bocas y manos sobre el tablero de ajedrez, Christian W. Staudinger, vfx, una pintura surrealista, ilusionismo abstracto

Una Nova Era pels Escacs a Solsona

Amb un creixent interès en el món dels escacs a Solsona, s’ha marcat un nou inici aquesta temporada amb la formació de dos equips.

El Primer Equip: Elefant A

L’Elefant A, el destacat equip principal, es prepara per competir a Segona Provincial de Lleida, enfrontant-se a rivals com Alcoletge, Bellcaire, Guissona, i altres. Destaca la iniciativa de portar els escacs als interns del Centre Penitenciari de Ponent.

El Segon Equip: Elefant B

L’Elefant B, el jove equip, s’enfrontarà a la Tercera Provincial de Lleida, rivalitzant amb equips com Almenar, Andorra, Balaguer, i altres. L’Elefant B ha inaugurat la temporada amb un descans en aquesta primera ronda.

Resum de la Primera Ronda

En aquesta primera ronda, l’Elefant B va gaudir d’un descans mentre l’Elefant A es va enfrontar al Mollerussa C, un rival de renom en el món dels escacs catalans.

Les partides van ser disputades i interessants, destacant les estratègies dels jugadors solsonins.

Resultats Destacats

Joan Tordesillas va aconseguir un empat en una partida oberta, mentre Lluís Massana va dominar una partida equilibrada fins a aconseguir la victòria.

Francesc Cercós va demostrar habilitat en una partida que va acabar amb un mat, mentre Joan Manel Manzano va lluitar en una partida que va acabar en empat.

Ricard Tusell va enfrontar-se a una partida renyida que va acabar en empat, mentre Jaume Guixà va aconseguir una victòria segura.

Properes Rondes

La propera setmana, els equips Elefant A i Elefant B es desplaçaran per enfrontar-se als seus rivals a Alcoletge i Almenar respectivament, amb l’esperança de mantenir la seva bona ratxa.

Paraules del Campió

Per concloure, recordem les paraules sàvies del campió mundial Emanuel Lasker, qui va dir: “La meva estratègia és tanmateix la d’un senyor: els cavalls han de ser desenvolupats abans que els dos alfiles siguin posats en moviment.”

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00