Inici » Explorant l’Art Internacional a Blanes: Presentacions i Galeria d’Experiències

Explorant l’Art Internacional a Blanes: Presentacions i Galeria d’Experiències

by PREMIUM.CAT
un grupo de personas paradas una al lado de la otra en una habitación con un espejo en la pared y un hombre con una chaqueta negra, Anthony Devas, behance hd, una fotografía de archivo, prensa privada

La Galeria d’Art l’Arcada de Blanes Amb una Nova Dimensió en el 2024

Donant inici a una prometedora temporada, la Galeria d’Art l’Arcada de Blanes va revelar el seu encant amb una nit màgica de presentacions el passat divendres. El foc principal va ser la inauguració de la primera exposició, que estarà oberta fins al 15 de febrer.

El reconegut pintor internacional Jordi Artigas va ser l’estrella de la vetllada, oferint una col·lecció fascinant de pintura abstracta. Els amants de l’art van ser conduïts per una experiència única, immersos en les creacions plenes de traços audaços, colors vibrants i una expressió gestual única.

Una Experiència Abstracta: Explorant l’Obra de Jordi Artigas

Jordi Artigas, amb la seva tècnica meticulosa, omple les seves creacions amb abstraccions captivadores. Els observadors discernits trobaran al seu treball ecos de mestres com Tapies, Pollock i Rothko, destacant-se en l’informalisme i expressionisme abstracte.

Amb una evolució sorprenent, Artigas ha creat una sèrie pictòrica impactant, utilitzant elements com cafè, tints i pigments acrílics que ofereixen una paleta de textures i colors única. La seva obra, admirada a Nova York, Milà, Tokio i altres ciutats, demostra una influència internacional notable.

Literatura Distinta: Jordi Solé i el Premi Prudenci Bertrana

L’altre destacat de la vetllada va ser Jordi Solé, guanyador del 56è Premi Prudenci Bertrana de Novel·la de l’any 2023. Amb ‘L’any que vaig estimar Ava Gardner’, Solé va captivar al jurat amb una obra literària excepcional. El guardó, valorat en 30.000 €, va ser atorgat pel reconegut jurat format per Montse Barderi, Gemma Lienas, Gerard Quintana, Care Santos i Glòria Gasch.

En conclusió, la Galeria d’Art l’Arcada de Blanes continua oferint una plataforma per a experiències artístiques úniques. Amb la fusió de l’expressió pictòrica de Jordi Artigas i la narrativa envoltant de Jordi Solé, aquesta temporada promet ser una exploració fascinant de la creativitat internacional.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00