Inici » Friends Idiomes: La Metodologia Innovadora per Aprendre Anglès

Friends Idiomes: La Metodologia Innovadora per Aprendre Anglès

by PREMIUM.CAT
tres nens juguen a un joc de taula junts a una taula d'una aula amb una prestatgeria i prestatgeries, Art & Language, d & d, a stock photo, Vancouver School

Introducció a Friends Idiomes

Aprendre un nou idioma és una habilitat essencial en el món actualment connectat i globalitzat. Friends Idiomes, una acadèmia situada a Manresa, ofereix una metodologia innovadora per apropar l’anglès als més petits mitjançant el mètode Great Little People. Aquest enfocament està dirigit específicament als nens d’edats compreses entre 1 i 8 anys, oferint una manera única d’immersió en l’anglès que combina jocs, activitats interactives i una atenció personalitzada.

La Metodologia Great Little People

Great Little People transforma l’experiència educativa dels nens en una emocionant combinació de jocs i reptes. Amb una estructura que inclou diversos ‘corners’, els estudiants són immersos en un ambient d’aprenentatge ric i estimulant. A més, aquesta metodologia no es limita a l’aula, ja que Friends Idiomes ofereix als alumnes la oportunitat de continuar aprenent des de casa mitjançant una plataforma digital i l’app educativa Great Little World. Això proporciona una experiència d’aprenentatge moderna i interactiva, assegurant que cada alumne pugui progressar al seu propi ritme i adaptar-se al seu estil d’aprenentatge únic.

Preparant els Nens per un Futur Bilingüe

La importància de ser bilingüe en el món actual és indiscutible, i Friends Idiomes no només ensenya anglès, sinó que prepara els nens per concebre l’idioma com a segona o tercera llengua. Les sessions, completament en anglès, ofereixen una base sòlida per a una pronunciació precisa, habilitats comunicatives efectives i una major habilitat per l’aprenentatge d’altres llengües en el futur.

Més Informació i Contacte

Per obtenir més informació sobre el model Great Little People i l’oferta de Friends Idiomes, podeu visitar el seu lloc web o gaudir d’una primera sessió gratuïta. Aprofita aquesta oportunitat per obrir les portes a un futur multilingüe per als teus fills.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00