Inici » La visita del delegat del Govern d’Espanya a Catalunya a Súria

La visita del delegat del Govern d’Espanya a Catalunya a Súria

by premium.cat
un grupo de personas sentadas en mesas en una sala con un orador en el medio de la sala y un orador al frente de la sala, Enguerrand Quarton, medios oficiales, una representación digital, escuela de barbizon

El delegat del Govern d’Espanya a Catalunya fa una visita oficial a Súria

Carlos Prieto, delegat del Govern d’Espanya a Catalunya, ha realitzat avui la seva primera estada oficial a Súria. En aquesta visita, el representant del Govern espanyol ha estat rebut per l’alcalde Albert Coberó a la Casa de la Vila, on s’ha interessat pels principals projectes en marxa.

Un recorregut pels projectes destacats de Súria

Durant la recepció a la Casa de la Vila, l’alcalde ha agraït la visita del delegat del Govern, amb qui ha compartit els detalls dels projectes de la Biblioteca-Centre Cultural, el Servei d’Atenció Assistencial Integral en l’Àmbit Rural (SAIAR) i el parc fotovoltaic del dipòsit salí vell.

El delegat del Govern d’Espanya s’ha mostrat obert a donar suport als projectes locals i ha signat en el Llibre d’Honor. A més, altres membres de la Corporació Municipal i Mercè Cardona, assessora del grup del PSC a la Diputació de Barcelona, han estat presents durant la visita.

Recorregut per les futures ubicacions dels projectes

Després de la recepció, el delegat del Govern i l’alcalde han encapçalat un recorregut que ha inclòs una visita a l’espai de Cal Pau, futura ubicació del Servei d’Atenció Assistencial Integral en l’Àmbit Rural (SAIAR), i l’espai del Califòrnia, que acollirà la Biblioteca-Centre Cultural.

Abans de la visita a Súria, el delegat del Govern, Carlos Prieto, també ha realitzat una altra visita institucional a Bagà. Aquesta trobada ha servit per reforçar els llaços entre els municipis i explorar possibles col·laboracions.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00