Inici » Sant Andreu Salut proposa una obra de teatre per parlar del dol

Sant Andreu Salut proposa una obra de teatre per parlar del dol

by PREMIUM.CAT
dos mujeres sentadas en una mesa con papeles frente a ellas y una mujer de pie a su lado, Carol Bove, imagen promocional, una pintura renacentista, esteticismo

L’obra Incendis, de Wajdi Mouawad, es representarà a la Sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu de Manresa

La Fundació Sant Andreu Salut, amb la col·laboració de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa, ha programat una triple funció de l’obra de teatre Incendis, de Wajdi Mouawad, que es podrà veure a la Sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu de Manresa. Aquesta activitat forma part de les accions que està realitzant Sant Andreu Salut per donar a conèixer el seu futur projecte de cures pal·liatives, el final de vida i el dol, per al qual està cercant finançament.

La direcció de l’obra va a càrrec de Martí Salvat, i els actors són els alumnes de segon curs dels estudis professionals de teatre de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa. L’obra tracta temes com el dol i la identitat a través d’una història èpica i tràgica de teatre contemporani.

Una oportunitat per reflexionar sobre el dol i la pèrdua

Incendis ofereix una oportunitat única per reflexionar sobre la complexitat del dol i la pèrdua, temes estretament vinculats al nou espai de cures pal·liatives que impulsa Sant Andreu Salut. Aquest espai vol oferir un acompanyament integral en els moments més difícils, tant per als pacients com per als seus familiars.

L’obra es podrà veure en tres funcions: el dijous 1 de febrer a les 12 del migdia, a 2/4 de 6 de la tarda i a les 8 del vespre. La funció del migdia està dirigida a estudiants de batxillerat dels instituts de Manresa i la comarca, mentre que les funcions de la tarda són obertes al públic general. Les entrades per a la funció de les 8 del vespre ja s’han esgotat, però encara n’hi ha disponibles per a la de 2/4 de 6 i també hi ha una llista d’espera per a la de la nit.

Com reservar entrades i més informació

Per assistir a la representació es poden reservar entrades a través d’aquest enllaç. Per a més informació i per assistir a la representació destinada als alumnes de batxillerat, cal contactar via [email protected].

El projecte de cures pal·liatives de Sant Andreu Salut

Sant Andreu Salut té com a objectiu construir un projecte innovador en l’atenció de les cures pal·liatives, el final de vida i el procés de dol. El projecte suposa un canvi de model assistencial en l’atenció pal·liativa per tal de millorar la qualitat de vida, el confort i el benestar de la persona atesa i la seva família.

Per a més informació sobre el projecte d’atenció integral de les cures pal·liatives, el final de vida i el dol i com col·laborar-hi es pot consultar aquesta pàgina web.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00