Inici » Tamara Falcó i Iñigo Onieva invertixen més de 12.000 euros en un pla de reducció de greix

Tamara Falcó i Iñigo Onieva invertixen més de 12.000 euros en un pla de reducció de greix

by PREMIUM.CAT
un hombre y una mujer de pie junto a un coche negro en una esquina con un hombre con sombrero, Ancell Stronach, imagen promocional, una fotografía de archivo, arte en serie

Visiten un centre benestar exclusiu d’Alacant

Què és una clínica de macrobiota, el centre on Tamara Falcó ‘compensa els excessos’ de Nadal

Aquesta clínica super exclusiva de luxe a Altea, dissenyada per canviar els hàbits alimentaris, és un lloc perdut en el món al qual les celebritats acudeixen per patir fam; basant-se en els aliments de Pablo Montoro, el prestigiós xef format entre les cuines de Ferran Adrià i Martín Berasategui.

La filosofia de Sha Wellness

La filosofia de Sha Wellness Clinic abraça la idea d’un equilibri integral entre la ment, el cos i l’esperit. Aquest enfocament es reflecteix en cada detall, des de l’arquitectura contemporània fins als programes personalitzats dissenyats per a cada hoste. L’objectiu no és només la pèrdua de pes, sinó també el foment dels hàbits saludables i el rejuveniment total.

L’entorn d’Altea proporciona el teló de fons perfecte per a l’experiència de benestar

El disseny arquitectònic, a càrrec de l’arquitecta reconeguda Elvira Blanco Montenegro, combina l’elegància moderna amb elements naturals, creant un ambient serè que invita a la relaxació profunda.

Allò que distingeix aquest centre és l’atenció meticulosa a les necessitats individuals de cada un dels seus hostes

Els programes personalitzats abasten des de la desintoxicació i la pèrdua de pes fins a la gestió del stress i la millora del somni. Teràpies innovadores, com la medicina tradicional xinesa i tractaments ayurvèdics, es combinen amb tecnologies de vanguardia per oferir resultats duradors.

L’experiència culinària a Sha també va més enllà de la dieta de reducció de greix típica

El seu restaurant, dirigit pel xef estrella Michelin Pablo Montoro, ofereix plats que no només són deliciosos, sinó també dissenyats per nutrir el cos. Ingredients frescos i locals es fusionen amb principis de la dieta macrobiòtica, creant una experiència gastronòmica única.

Sha Wellness Clinic ha estat guardonada amb diversos premis

Inclou el reconeixement com a Millor spa del món en els World Spa Awards. La seva clientela inclou personalitats conegudes i figures destacades que busquen no només l’excel·lència en benestar, sinó també la privacitat i la discreció que ofereix aquest lloc exclusiu.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00