Inici » Universitats i formació acadèmica

Universitats i formació acadèmica

by PREMIUM.CAT

Una àmplia oferta acadèmica

La Universitat de Barcelona destaca com una de les principals institucions educatives del sistema universitari estatal. Amb una àmplia oferta acadèmica, la UB ofereix més de 150 màsters universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), que garanteixen el seu reconeixement a nivell europeu. Aquests màsters són una excel·lent opció per als estudiants interessats en la recerca, ja que serveixen com a via d’accés al doctorat. La UB ofereix també 47 programes de doctorat en diferents àrees de coneixement.

Formació permanent i flexibilitat

A més dels màsters universitaris, la UB compta amb més de 850 programes de formació permanent en diferents modalitats, com ara presencial, semipresencial i virtual (https://www.softcatala.org/resum-de-textos-en-catala/). Aquesta àmplia oferta de formació permet als estudiants satisfer les seves necessitats formatives i adaptar-se a les seves circumstàncies personals i professionals.

Reconeixement internacional

La Universitat de Barcelona és reconeguda a nivell internacional i destaca en diversos rànquings universitaris prestigiosos. Segons l’Academic Ranking of World Universities (ARWU) i el Best Global Universities Ranking, la UB és líder estatal en diversos àmbits acadèmics. A més, la UB està entre les 100 millors universitats del món en àrees com Medicina, Arqueologia, Filosofia, Farmàcia, Ciències Biològiques, Psicologia, Ciències Ambientals, Educació, Idiomes Moderns, Física i Astronomia, Enginyeria Química, Anatomia i Fisiologia, Odontologia, Antropologia, Ciències Marines i de la Terra, Geologia, Geofísica, Restauració i Gestió de l’Oci, Infermeria, Política Social i Administració, Sociologia, Estudis del Desenvolupament i Disciplines Associades en l’Esport.

Inserció laboral i recerca

Els titulats de màsters de la UB gaudeixen d’una excel·lent inserció laboral, amb una taxa d’ocupació del 92%. A més, la UB és una universitat capdavantera en innovació i recerca. És membre de la Lliga d’Universitats de Recerca Europees (LERU), que agrupa les 24 millors universitats en recerca d’Europa. Amb més de 258 grups de recerca consolidats i més de 1.111 projectes de recerca actius, la UB és un referent en el camp de la recerca científica.

Conclusió

La Universitat de Barcelona ofereix una àmplia i reconeguda oferta acadèmica, amb màsters universitaris adaptats a l’EEES, programes de formació permanent flexibles, reconeixement internacional i excel·lents oportunitats d’inserció laboral. És una institució compromesa amb la innovació i la recerca, i ofereix als estudiants una experiència educativa de qualitat (https://www.softcatala.org/resum-de-textos-en-catala/).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00