Inici » Creiem fins al final: Valoració de Rubén Burgos sobre la victòria del Valencia Basket

Creiem fins al final: Valoració de Rubén Burgos sobre la victòria del Valencia Basket

by PREMIUM.CAT
un hombre con traje y corbata sentado en una mesa con las manos en alto frente a él y una multitud de personas en las gradas detrás de él, Constantine Andreou, cambio de rumbo, una pintura renacentista, arte procesal

Un Partit Col·lectiu Impecable

L’entrenador del Valencia Basket, Rubén Burgos, ha avaluat de manera positiva el rendiment de l’equip davant del DVTK húngar, al qual ha superat per 84-59 a La Fonteta, en l’últim partit de la fase regular de la Euroliga.

“Estem satisfets del partit col·lectiu que hem realitzat. Hem compartit bé la pilota, encertats, amb un joc molt fluid, equilibri exterior i interior però construint des de la defensa. El moment on més a prop han estat en el segon quart ha estat on hem concedit més avantatges, especialment per precipitar-nos en alguns canvis defensius. Crec que la nostra lectura ha estat bona. Ho hem corregit al descans, una altra bona sortida, amb equilibri als quintets”.

La Mentalitat Positiva a Pesar de les Dificultats

Malgrat que el Valencia Basket ja no té el control del seu destí per avançar als quarts de final de la competició europea, com reconeix, destaca el canvi d’actitud del seu equip:

“Aquesta és la manera, a casa mostrem energia, i creiem fins al final i continuem fent el que depèn de nosaltres per veure si tenim opcions de classificació. Com deíem la setmana passada, no podem permetre’ns errors a la lliga, i amb l’error comes en Lugo, viatjarem per preparar el següent partit el millor possible”.

Anàlisi de les Oportunitats Perdudes i l’Evolució de l’Equip

Quant a les oportunitats perdudes a la Euroliga que han portat l’equip a estar gairebé sense opcions de passar als quarts de final, el tècnic creu que hi ha hagut diversos factors:

“Arribem tard a nivell de classificació perquè no depenem de nosaltres. No crec que tot hagi estat per un canvi de mentalitat. Ha hagut canvis de jugadores, recuperació de lesions, estat anímic que és molt important. Crec que el que més fa créixer un grup humà és la qualitat de les relacions que es generen al vestidor. Estan sent excel·lents. Totes tenim clar el nostre rol, i no sé qui són primeres i segones unitats. Avui Hempe fa un partidàs a la pista, però l’esforç és compartit. Satisfet que totes estiguem sumant en la mateixa línia i, com he dit abans, a veure si encara arribem a temps”.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00