Inici » Crisis en el Barça: Laporta decepcionado con Xavi

Crisis en el Barça: Laporta decepcionado con Xavi

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata mirant cap al costat del camp amb una mirada seriosa a la cara, ESAO, canvi, trencaclosques, dau-al-set

El perill que aguaita Xavi

Xavi es troba en una situació compromesa, ja que, tot i haver seduït Joan Laporta fa tot just 25 dies, el seu lloc com a entrenador del Barça està en perill seriós. La influència d’Alejandro Echevarría, que no té càrrec al club però exerceix gran influència sobre el president, ha contribuït a aquesta situació.

La manca de títols i el deteriorament del joc de l’equip han portat Laporta a sentir-se decebut amb l’actitud conformista de Xavi, cosa que ha posat l’entrenador a punt d’acomiadar-se, tot i tenir un any més de contracte.

El canvi d’actitud de Xavi

L’actitud contradictòria de Xavi ha enervat el president, ja que malgrat haver expressat en privat la seva energia per millorar el rendiment de l’equip, en una conferència de premsa prèvia al duel amb l’Almeria, el tècnic va expressar que el Barça no podria competir econòmicament amb el Madrid i altres grans clubs europeus.

Aquesta contradicció ha decebut profundament la cúpula del club, cosa que ha portat Laporta a prendre la decisió de prescindir de Xavi com a entrenador.

La manca de comunicació

Xavi ha intentat mantenir una conversa cara a cara amb Laporta per aclarir la situació, però el president ha eludit aquesta possibilitat, refugiant-se en una conversa telefònica. Aquesta falta de comunicació ha deixat Xavi sorprès i en una situació delicada.

Tot i això, Xavi ha expressat el seu desig de continuar al capdavant de l’equip, afirmant que té il·lusió i ganes de competir i guanyar títols amb el Barça.

L’aspecte econòmic

La situació econòmica també hi juga un paper important, ja que al gener Xavi va anunciar la seva marxa i va renunciar a un any de contracte. Tot i això, si és destituït, el Barça hauria d’assumir el cost del seu contracte i el del seu equip tècnic, cosa que suposaria una despesa significativa per al club.

La influència d’Alejandro Echevarría

Alejandro Echevarría ha tingut un paper determinant a l’arribada de Xavi al Barça, i la seva influència continua sent rellevant en la relació entre el president i l’entrenador. La seva intervenció ha estat crucial en diversos moments clau, fet que demostra el seu pes en la presa de decisions.

El paper de Deco

El director esportiu, Deco, guarda silenci enmig d’aquesta crisi, tot i que el paper hauria de ser fonamental en l’elecció de l’entrenador. La seva absència de declaracions i la seva ubicació actual a Portugal afegeixen incertesa a la situació, a l’espera del seu retorn i la seva possible intervenció en la resolució d’aquest conflicte.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00