Inici » Descobreix els salaris dels empleats de Telepizza

Descobreix els salaris dels empleats de Telepizza

by PREMIUM.CAT
un home està posant pizza al forn i la posa en una caixa de pizza amb una pizza a sobre, Fede Galizia, fotografia d'aliments professional, una foto d'estoc, arte povera

La realitat laboral a Espanya

A Espanya, la desocupació és un problema important, especialment entre els joves. El país es troba en una situació preocupant en comparació amb altres països europeus. Molts joves tenen títols universitaris, però hi ha una manca d?estudiants de formació professional en professions específiques. Això ha fet que persones amb menys qualificació ocupin llocs que requereixen una major qualificació. Per exemple, és comú trobar persones amb estudis en periodisme, dret, màrqueting o magisteri treballant a bars locals. Tot i que el treball dignifica, de vegades pot resultar més lucratiu treballar en una feina de servei que no requereix una gran qualificació que en un treball relacionat amb la carrera universitària. Aquesta és la realitat de molts joves a Espanya.

Els salaris a Telepizza

A Telepizza, els salaris varien segons el tipus de contracte i la durada dels torns. Els empleats poden treballar a temps parcial oa temps complet. A més, hi ha diferents rols dins de l’empresa, com ara supervisors, repartidors, caixers i cuiners. És important destacar que els treballadors de Telepizza solen rebre salaris superiors a la mitjana del sector de l’hostaleria. Tot i això, és important tenir en compte que els salaris poden variar en alguns establiments.

Cuiners

Un cuiner de Telepizza pot guanyar uns 1.300 euros bruts al mes treballant a temps complet.

Caixers

Els caixers de Telepizza solen rebre un salari més baix, al voltant de 800 euros al mes. Tot i això, és important tenir en compte que no treballen 40 hores setmanals.

Supervisors

Els supervisors de Telepizza tenen un salari d’uns 18.000 euros bruts a l’any.

Repartidors

Els repartidors de Telepizza poden guanyar al voltant de 12.000 euros bruts cada any, a més de rebre alguns extres en situacions climàtiques adverses.

Estudiants a temps parcial

Els estudiants que treballen poques hores a Telepizza poden guanyar uns 400 euros al mes. Aquest tipus de feina és recomanada per obtenir un ingrés extra o per treballar els caps de setmana.

Consideracions finals

Treballar a Telepizza pot ser una opció interessant per a aquells que busquen feina a temps parcial o per obtenir un ingrés extra. Tot i això, dedicar-se professionalment a aquest treball pot ser un desafiament a ciutats amb un alt cost de vida, com Madrid, Sant Sebastià, Bilbao, Barcelona o València, a causa del preu dels lloguers. És important tenir en compte que els salaris esmentats són aproximats i poden variar segons la ubicació i les condicions laborals específiques de cada empleat.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00