Inici » Descobriu l’Experiència de Climbing Madrid amb la Qualitat de Discarlux

Descobriu l’Experiència de Climbing Madrid amb la Qualitat de Discarlux

by PREMIUM.CAT
una persona està cuinant hamburgueses a una graella a l'exterior a l'herba amb una lona blava al seu voltant, Andries Stock, fotografia professional de menjar, una foto d'estoc, dau-al-set

Una Experiència Única a Climbing Madrid

Climbing Madrid, l’emocionant esdeveniment anual d’escalada que es fa a Arroyomolinos (Madrid) fins al 16 de juny, s’ha associat amb Discarlux per oferir una experiència gastronòmica excepcional.

La proteïna és un nutrient essencial que proporciona lenergia necessària per al funcionament del cos. Les proteïnes d’alta qualitat, com les que es troben a la carn vacuna, són fonamentals per al creixement muscular i la recuperació després de l’exercici.

A més de ser una excel·lent font de proteïnes, la carn vermella també aporta minerals essencials com ferro, magnesi, zinc i potassi, juntament amb vitamines del grup B, inclosa la vitamina B12, que és crucial per a la formació de glòbuls vermells.

A Discarlux, podeu trobar carn gurmet d’alta qualitat que garanteix la ingesta de proteïnes de qualitat per satisfer les necessitats del vostre cos.

Recuperació Després d’Escalar

Després d´una jornada d´escalada, és crucial proporcionar als músculs els nutrients necessaris per iniciar el procés de recuperació. Consumir proteïnes de qualitat, com les ofertes per Discarlux a Climbing Madrid, afavoreix la síntesi proteica i ajuda a recuperar el desgast muscular causat per l’esforç físic.

La qualitat de les proteïnes és un aspecte fonamental, ia Discarlux s’esforcen per oferir productes nacionals i europeus de la més alta qualitat, tot mantenint la frescor i la cadena de fred.

La Trajectòria de Discarlux

Fundada el 2005 per José Portas i Carlos Ronda, Discarlux s’ha destacat com a especialista en carns vermelles d’alta qualitat. Des de Madrid, ofereixen els seus productes a nivell nacional i internacional, atenent una àmplia gamma de clients, des de restaurants i hotels fins a supermercats i carnisseries.

L’empresa es distingeix pel seu compromís amb la qualitat, realitzant talls i maduracions innovadores que han marcat tendència al mercat. A més, seleccionen acuradament la millor carn de bou i vaca vella a escorxadors de Galícia i nord de Portugal, i també importen carns d’alta qualitat d’escorxadors europeus a Polònia, Holanda i Alemanya.

Gaudeix de l’experiència de la carn vacuna d’alta qualitat amb la comoditat de rebre-la a casa teva. Descobreix la varietat de productes gurmet disponibles a la pàgina web de Discarlux.

Gaudeix de les Hamburgueses de Discarlux a Climbing Madrid!

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00