Inici » El Futur de Ducati: Decisions Crucials per a l’Equip de Carreres

El Futur de Ducati: Decisions Crucials per a l’Equip de Carreres

by PREMIUM.CAT
tres persones amb motos que corren en una pista juntes en una pista de curses amb una paret verda al darrere i una paret blava darrere, Coppo di Marcovaldo, imatge promocional, un trencaclosques, superplana

El dilema de Ducati

El debat continua a Ducati i, en principi, no hi ha res definitiu. Tots opinen sobre les opcions a la casa de Borgo Panigale, però només la cúpula de l’equip, en una propera reunió, prendrà decisions crucials entre Jorge Martín i Marc Márquez. Enea Bastianini sembla estar endarrerit respecte a la resta de competidors en aquesta carrera, mai més ben dit.

Després d’anys d’esforç, constància i excel·lents resultats, on actualment és el pilot més ràpid i líder del Mundial, a més de subcampió de l’any passat, molts consideren que la marca bolonyesa hauria d’haver ofert a Martinator el seient disponible a l’equip oficial de Ducati . Tot i això, la irrupció del pilot de Cervera ha canviat completament la situació.

El Camí de Jorge Martín i Marc Márquez

A Ducati no desitgen perdre cap dels dos pilots, però són conscients que el madrileny abandonarà l’equip si no es converteix en pilot oficial. Ha reiterat diverses vegades que el seu objectiu és formar part d’un equip de fàbrica, i encara que el seu somni és Ducati, buscarà altres opcions si no es concreta. Tant Aprilia com KTM segueixen de prop la decisió final de Ducati per reforçar els seus equips respectius.

Pel que sembla, el camí de Marc segueix la mateixa direcció que el de Martín. Al Gran Premi de Le Mans, va assegurar que el 2025 desitja pilotar una moto de fàbrica, és a dir, una versió actualitzada, a diferència d’aquest any, en què utilitza la Desmosedici GP23, la mateixa que van portar Martín o Pecco Bagnaia al seu lluita pel Mundial del 2023.

La Solució per a Ducati

Més enllà dels resultats de Marc, la seva condició de llegenda i millor pilot de la graella, juntament amb la seva gran repercussió mediàtica, generen dubtes a Ducati, que reconeix el potencial de ’93’ per portar la Desmosedici a un nivell superior. Segons informes, Ducati ha pres una decisió per retenir els dos pilots.

S’afirma que Ducati proporcionarà a la marca de Casole d’Elsa tot allò que sol·liciti, és a dir, un prototip idèntic al de Bagnaia perquè Marc Márquez ho piloti. D’aquesta manera, Martín seria pilot oficial i Márquez tindria accés a l’última versió de la Desmosedici, cosa que li permetria competir amb més possibilitats pel campionat. Així, Ducati retindria dos dels millors pilots actualment.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00