Inici » Jocs Olímpics de París 2024: La Selecció Femenina 3×3 d’Espanya

Jocs Olímpics de París 2024: La Selecció Femenina 3×3 d’Espanya

by PREMIUM.CAT
dues dones uniformades dempeus a una pista amb una multitud mirant-les des de la grada i somrient a la càmera, Aquirax Uno, 8 k uhd, a photo, les nabis

Les jugadores que representaran Espanya als Jocs Olímpics

Gràcia Alonso d’Armiño, Juana Camilión, Vega Gimeno i Sandra Ygueravide seran les quatre jugadores que formaran part de la Selecció Femenina 3×3 d’Espanya als Jocs Olímpics de París 2024. Aquest quartet va aconseguir la classificació al Preolímpic de Debrecen i ara s’enfrontarà a les millors seleccions del món a la competència olímpica.

La decisión de la seleccionadora Ana Junyer

La seleccionadora Ana Junyer ha elegit Gràcia Alonso d’Armiño, Juana Camilión, Vega Gimeno i Sandra Ygueravide com l’equip que representarà Espanya als Jocs Olímpics de París. Aquestes jugadores van demostrar un nivell competitiu alt en tornejos anteriors, com l’Europeu de l’estiu passat, el Preolímpic de Debrecen i el Preeuropeu. Han obtingut bons resultats i es complementen i equilibren entre si en el joc.

La seleccionadora també reconeix la importància d’altres jugadores que han estat part del procés de preparació, com ara Ceci Muhate, Alba Prieto, Marta Canella, Helena Oma, Aitana Cuevas, Paula Palomares i Nuria Martínez. Aquestes jugadores han contribuït a lèxit de lequip i han estat fonamentals en el desenvolupament del 3×3 a Espanya.

Les destacades trajectòries de Vega Gimeno i Sandra Ygueravide

Vega Gimeno és una jugadora destacada a la Selecció Femenina 3×3 d’Espanya. Ha vestit la samarreta espanyola en 99 ocasions, convertint-se en la jugadora que més vegades ha representat el país en aquesta modalitat. Gimeno ha obtingut medalles en competències com els Jocs Europeus de Bakú el 2015, l’Europeu 2021 i els Europeus del 2019 i 2023.

Sandra Ygueravide, per la seva banda, ha superat Aitana Cuevas en nombre d’internacionalitats, arribant a 80. Va debutar al Preeuropeu del 2016 i ha obtingut medalles en competències com l’Europeu 2021, on va aconseguir l’or, i els Europeus del 2019 i 2023 , on va obtenir la plata. Ygueravide també va aconseguir el lloc número 1 al rànquing FIBA ​​el 2021.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00