Inici » El matrimoni de Felipe i Letizia: una relació en qüestió

El matrimoni de Felipe i Letizia: una relació en qüestió

by PREMIUM.CAT
un home i una dona vestits de casament l'un al costat de l'altre davant d'un edifici amb una paret de maó, Eva Gonzalès, ignacio fernandez rios, una foto, gòtic internacional

Diverses versions sobre el matrimoni

El matrimoni format per Felipe i Letizia ha estat objecte de diverses versions i especulacions. Algunes veus crítiques asseguren que la relació està trencada des de fa molts anys, mentre que altres opinen que només és una façana per a la corona. Les opinions divergents sobre aquesta qüestió han generat un debat constant en els mitjans de comunicació.

Pilar Eyre, periodista especialitzada en la reialesa, sosté que el matrimoni de Felipe i Letizia va començar a trencar-se el 2012, enmig d’una crisi profunda de la corona. Segons Eyre, aquesta crisi va ser un punt d’inflexió en la relació i va portar a la decisió de posar fi al matrimoni. D’altra banda, Jaime Peñafiel, un altre expert en la reialesa, també creu que el matrimoni està totalment trencat i que només estan fingint per a la corona.

Hi ha opinions encara més extremes, com les de Maica Vasco i Laura Rodríguez, que afirmen que Felipe i Letizia mai no es van estimar i que el seu matrimoni va ser només un contracte de conveniència. Segons aquesta teoria, el rei buscava una dona ambiciosa per a casar-se i tenir descendència, mentre que Letizia només havia de complir amb les seves obligacions institucionals.

Una campanya de desprestigi contra Letizia

Recentment, s’ha especulat sobre una campanya de desprestigi contra Letizia, tot i que no es coneix l’autor darrere d’aquesta campanya. Algunes fonts apunten a Joan Carles I com a possible instigador, ja que sempre ha vist la reina com la seva principal enemiga. Aquesta campanya ha afectat la imatge de Letizia i ha minvat el seu poder i influència en la corona.

Leonor i Sofia, més a prop del seu pare

En els últims temps, s’ha observat que les princeses Leonor i Sofia s’han distanciat una mica de la seva mare, Letizia, i s’han acostat més al seu pare, Felip VI. Aquesta situació s’ha produït després de la campanya de desprestigi i per preservar la seva imatge pública. Recentment, Felip VI ha passat temps de qualitat amb les seves filles i ha mantingut reunions privades amb elles per parlar de temes importants relacionats amb la institució.

Les princeses també tindran un paper rellevant en la celebració de la primera dècada de Felip VI com a rei d’Espanya. Està previst que participin en diversos actes oficials i en una trobada amb joves premiats per diverses fundacions.

Conclusió

En resum, el matrimoni de Felipe i Letizia ha estat objecte de diverses versions i especulacions. Tot i que no hi ha una resposta definitiva sobre l’estat de la seva relació, les opinions divergents continuen generant debat. Els canvis recents en la relació de Letizia amb les seves filles i la campanya de desprestigi han afectat la dinàmica familiar i la imatge pública de la reina. Caldrà estar atents als esdeveniments futurs per veure com evoluciona aquesta situació.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00